Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie

BORETTI plasmafilter PURO800

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti PURO800 is een plasmafilter geschikt voor plaatsing in wand- en eiland model afzuigkappen van Boretti. Met dit plasmafilter heeft u de oplossing indien u de lucht niet naar buiten toe kunt wegblazen.

Naast het feit dat een plasmafilter veel beter werkt dan koolstoffilters, is een plasmafilter ook een eenmalige investering voor 10 tot 15 jaar. Daarbij wordt de lucht niet naar buiten toe weggezogen, waardoor ook de warmte dus niet naar buiten toe wordt weggezogen. Wel zo energiezuinig ….

Info van fabrikant


- Geen onderhoud
- Uitzonderlijke kwaliteit
- Geen ozon
- Gaat levenslang mee
- Energiebesparing
- 98% vervuilde lucht wordt afgebroken
- Geen ventilatieschacht nodig
- Breekt pollen, bacterie en allergenen af
- Eenvoudig te plaatsen
- Afvoer diameter 150mm

Specificaties

EAN
8715775150516
Merk
Boretti
Soort
plasmafilter
Boretti assortiment lijnen
Veneto

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Vraag:
Hoe wordt deze afzuiging gemonteerd in de afzuigkap?
1
U plaatst deze in het schachtdeel op de hoogte van de sleuven. Eventueel heeft u dus een klein stukje flexibele buis nodig om de afstand tussen afzuigkap en plasmafilter te overbruggen.

Voor het elektra - want dat heeft het plasmafilter nodig - zit een handige splitter meegeleverd zodat u de afzuigkap en dit filter op 1 stopcontact aan kunt sluiten.
Vraag:
Ik overweeg een plasmafilter voor m'n recirculatieafzuigkap aan te schaffen. Wat is het verschil tussen de Puro500 en de Puro800 ?
mvg
Ralph
1
De PURO800 is geschikt voor zwaardere afzuigkappen met een afzuigcapaciteit van rond de 800 m3/uur. De RONDO500 is met een afzuigkappen met een capaciteit van rond de 500 m3/uur te matchen.
Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.

Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc