Bauknecht, Grundig of Smeg voorlader wasmachines met aquastop


7 artikel(en)

7 artikel(en)

De Grundig voorlader wasmachine, een interessante optie

Het merk Grundig is veelal bekend van audio en video apparatuur, maar is ook op het gebied van witgoed goed vertegenwoordigd. In het middensegment - boven merken als Whirlpool, Zanussi en Beko - situeert het merk zich met goed gespecificeerde apparatuur tegen interessante prijzen. De kwaliteit van het merk wordt onderstreept met de unieke en zeer interessante garantie regeling. Kortom, ontdek zelf waarom een Grundig voorlader wasmachine een zeer interessante optie kan zijn.


Een Bauknecht voorlader wasmachine is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht voorlader wasmachine komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht voorlader wasmachine combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Een voorlader wasmachine van Smeg

Een Smeg voorlader wasmachine onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg voorlader wasmachine aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg voorlader wasmachine is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


100% waterbeveiliging Voorlader wasmachine

Een voorlader wasmachine beveiligd tegen lekkage

Een aquastop voorlader wasmachine heeft een waterbeveiliging waarmee u verzekerd bent van een veilige werking. Er zijn verschillende soorten waterbeveiliging: van alleen een slang-beveiliging tot een volledige 100% beveiliging. Deze laatste optie verdiept de voorkeur en heeft een vlotter beveiliging op de bodem van de voorlader wasmachine. Indien onverhoopt in de voorlader wasmachine ergens een lekkage ontstaat komt de vlotter omhoog, waarna het aanvoer direct afgesloten wordt.

Plaatsing op verdieping mogelijk

Door te kiezen voor een voorlader wasmachine met een aquastop is het mogelijk dit apparaat ook veilig op een verdieping of in een appartement te plaatsen en gebruiken.