Bosch WAY32541NL en WTY87700NL als Beste Getest

In de maanden september en oktober heeft de Consumentenbond een Bosch wasmachine en wasdroger bekroond met het label 'Best Getest'. Beide machines behoren tot het HomeProfessional segment van BOSCH en hebben onder andere met deze onderscheiding hun kwaliteit onderstreept.

De BOSCH wasmachine WAY32541NL behaalde de hoogste score met een 7,2 voor wasresultaat
De BOSCH wasmachine WAY32541NL behaalde de hoogste score met een 7,2 voor wasresultaat


De wasmachine WAY32541NL

In de test van september behaalde de WAY32541NL een 7,2 en had daarmee de hoogste score op het gebied van wasresultaat. Volgens de consumentenbond scoort de wasautomaat ook goed op het gebied van centrifugeren, het waterverbruik en de effici├źntie met het snelwasprogramma. Daarnaast wordt de machine geprezen voor eenvoudige bediening.

Deze BOSCH testwinnaar is technisch identiek aan de WAY32591NL Exclusief model. Extra beschikt deze wasautomaat ook nog eens over een inzet voor vloeibaar wasmiddel en een exclusief design met chrome elementen.

Bijzonder: de BOSCH warmtepompdroger WTY87700NL wordt geprezen om nauwkeurigheid, energiezuinigheid en snelheid
Bijzonder: de BOSCH warmtepompdroger WTY87700NL wordt geprezen om nauwkeurigheid, energiezuinigheid en snelheid


De warmtepompdroger WTY87700NL

In oktober is de Home Professional warmtepompdroger als Beste getest uit de bus gekomen. Deze energiezuinige droger heeft met een 7,5 de hoogste score behaald op het gebied van droogresultaat. De WTY877000NL wordt geprezen om zijn nauwkeurigheid, energiezuinigheid en snelheid. Daarnaast toont de test van de consumentenbond ook aan dat de droger zeer hoog scoort op het gebied van gebruiksgemak.

De WTY87700NL is technisch identiek aan de WTY87790NL (het model uit de exclusiv lijn van BOSCH). Dit nmodel heeft daarnaast nog eens een speciale wolkorf, schoenenkorf en chrome design elementen extra.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Test wasmachine - gerelateerde berichten:

Wasmachines getest in consumentengids mei 2014