Smeg SF6922PPZE1 oven

inbouw creme

Specificaties

Kleur
Creme
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Smeg Victoria lijn

De Victoria serie worden gekenmerkt door tijdloos klassiek design, waarbij aandacht is voor het kleinste detail, zoals het Smeg logo in retro stijl. Ook de speciale chromen bedieningsknoppen en handvaten geven de producten een bijzondere uitstraling. Exclusief ontwerp in combinatie met de laatste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen kenmerken de producten uit de Victoria lijn van Smeg.
Bekijk Victoria assortiment

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Smeg SF6922PPZE1 is een in crème kleur uitgevoerde inbouw oven behorend tot het landelijke Victoria assortiment. Deze fraaie oven heeft 14 functies en beschikt over een Vapor Clean reinigingsfunctie. Door middel van stoom wordt vet en vuil van de wanden losgeweekt, waardoor de oven gemakkelijker schoon te maken is.

Interieur:
Praktisch verder bij deze multifunctionele oven is de ruime inhoud van 65 liter waarbij op 5 niveaus bakplaten / roosters ingeschoven kunnen worden. Onderin de ovenruimte is de pizzasteen geplaatst. Deze zorgt - tezamen met de speciale pizzafunctie - voor een goede verhitting van de steen en dus de bodem van de pizza. Hierdoor ontstaat een goede bereiding van uw pizza. Voor het in- en uitschuiven van de pizza wordt daarbij standaard een pizzaschep meegeleverd.

De oven is verder uitgevoerd met een uitneembare bovenplaat en Even Clean Emaille binnenwanden. Deze zorgen - tezamen met de Vapor Clean functie - voor een eenvoudiger onderhoud. Met de twee draaiknoppen kunt u de oven bedienen, waarbij in het LCD display de oven functie, temperatuur, tijd e.d. wordt weergegeven. De temperatuur van de SF6922PPZE1 is instelbaar van 30 tot 280 graden. Daarnaast is het mogelijk een begin en eindtijd van het programma in te stellen.

Info van fabrikant

Smeg oven SF6922PPZE1
Mutlifunctionele oven v.v. pizzafunctie 60 cm
Crème
Energieklasse A+


- 13 functies
- Vapor Clean functie
- 20 automatische programma’s
- Turbohitte
- Pizzafunctie
- Sabbath functie
- Large LCD display met timer en automatische in- en uitschakeling
- Akoestisch alarm einde kooktijd
- ECO-Logic optie
- Snel voorverwarmen
- Temperatuur instelbaar van 30 - 280°C
- Mantelkoeling
- Sterke grill: 2,70 kW
- 5 kookniveaus
- Uitneembare ovendeur, drievoudig glas
- Soft Close systeem
- Ever Clean emaille
- Kinderbeveiliging
- 1 halogeen lamp
- Netto inhoud: 65 liter

- Energieverbruik bij verhittingsfunctie geforceerde hetelucht: 0,66 kWh
- Energieverbruik bij verhittingsfunctie conventioneel: 1,05 kWh
- Aansluitwaarde: 3,00 kW

Inclusief:
- Telescopische geleiders (1 niveau, geheel uitschuifbaar)
- 1 vangschaal (40 mm) met inzetrooster
- 1 ovenrooster
- 1 pizzasteen met afdekplaat
- 1 pizzaschep

Vergelijkbare uitvoeringen:

SF6922NPZE | Zwart
SF6922XPZE | Roestvrijstaal

Specificaties

Kleur
Creme
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
65,00
EAN
8017709241674
Merk
Smeg
Assortiment lijn
Smeg Victoria
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Retro jaren 50 design, Met Pizza functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Inbouwmaten ( h x b x d )
583-585 x 554-564 x min. 560 mm.

Garantie

Op een SMEG oven inbouw crème SF6922PPZE1 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl.

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
Bij aankoop van 4 of meer Smeg apparaten (m.u.v. outlet producten,kranen, spoelbakken en accessoires) in één aankoop biedt Smeg u een gratis verlenging van de garantieperiode van 2 naar 5 jaar. Een fornuis geldt hierbij voor 2 apparaten, dus als u een fornuis set met afzuigkap uitgezocht heeft en u kiest ook voor een Smeg inbouw vaatwasser dan ontvangt u al 5 jaar garantie ! In deze verlenging zijn onderdelen, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Na het tweede jaar worden bij een reparatiebezoek uitsluitend de op dat moment geldende administratiekosten in rekening gebracht.

U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier: SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag