Smeg

Smeg FAB10RCR2 koelkast

Korte beschrijving

De Smeg FAB10RCR2 is een tafelmodel koelkast van 96 cm. hoog uitgevoerd in retro jaren vijftig look met kenmerkende ronde vormen en greep. Deze FAB10RCR2 is voorzien van een zeer energiezuinig A++ label en beschikt over 1 motor.
Lees verder

Koelkast creme

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Bekijk specificaties

Ervaring klant

Nog nooit zo'n spijt gehad van een aankoop. Ik vond 'm meteen al erg tegenvallen, alles was van plastic en zag er eigenlijk wat nep uit. Maar de kwaliteit blijkt ook nog superslecht. De letters (...)

Sandra

Bekijk reviews

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Smeg FAB10RCR2 is een tafelmodel koelkast van 96 cm. hoog uitgevoerd in retro jaren vijftig look met kenmerkende ronde vormen en greep. Deze FAB10RCR2 is voorzien van een zeer energiezuinig A++ label en beschikt over 1 motor.

Beschrijving

De Smeg FAB10RCR2 is een tafelmodel koelkast van 96 cm. hoog uitgevoerd in retro jaren vijftig look met kenmerkende ronde vormen en greep. Deze FAB10RCR2 is voorzien van een zeer energiezuinig A++ label en beschikt over 1 motor.

De FAB10RP beschikt verder over een grote koelruimte van 101 liter en een inwendig vriesvakje van 13 liter. Het koelgedeelte is verdeeld in 3 compartimenten welke door middel van glazen draagplateaus eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Onderin de koelkast bevind zich een grote groentelade.


Productinfo van fabrikant

Smeg koelkast FAB10RCR2
Vrijstaande koelkast met vriesvak
Crème
Energieklasse A++
Rechtsdraaiend


- Netto inhoud koelgedeelte: 101 l
- Netto inhoud vriezer: 13 l

Koelgedeelte
- Automatisch ontdooien
- LED verlichting
- Geïntegreerd vriesvak
- 2 verstelbare glazen leggers
- 1 binnendeurcompartiment met transparant deksel
- 1 groente-/fruitlade

Vriesgedeelte
- Accessoires vriezer: Ijsblokjeshouder
- Invriescapaciteit: 2 Kg/h
- Conserveringsduur zonder stroom: 10 h

Technische informatie
- 1 compressor
- Klimaatklasse: SN, T
- Geluidsniveau: 37 dB(A)
- Jaarlijks energieverbruik: 139 KWh

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Retro jaren 50 design
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
EAN
8017709275570
Productcode fabrikant
FAB10RCR2
Merk
Smeg
Soort
koelkast
Kleur
Creme
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Geïntegreerd vriesvak
Inhoud koelgedeelte (liters)
101,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
13,00
No-Frost vriessysteem
Handmatig ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Op een SMEG koelkast tafelmodel crème FAB10RCR2 ontvangt u 2 jaar garantie. Deze garantie heeft in de eerste twee jaar betrekking op het volledige pakket dus voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel te gebruiken onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij contact opnemen met de service dienst van SMEG Nederland en uw storing bespreken. U zult vervolgens gebeld worden voor het maken van een afspraak voor bezoek van de monteur. Of - indien de storing eenvoudig zelf te verhelpen is - zult u gebeld worden om uit te leggen welke stappen u zelf kunt ondernemen.

Contactgegevens SMEG service dienst:
Desgewenst kunt u ook zelf rechtstreeks contact opnemen met SMEG Nederland. Per telefoon op (020) 44 90 120 en kiest u vervolgens in het menu optie 3 of per mail service@smeg.nl

Optioneel: 5 jaar garantie bij aankoop van 4 of meer SMEG inbouw apparaten
SMEG Nederland biedt bij aankoop van 4 of meer apparaten een gratis verlening van de garantie periode van 2 naar 5 jaar. U kunt van deze garantie gebruik maken, mits u (zelf) de apparatuur binnen één maand na factuurdatum, registreert door middel van onderstaand garantie formulier. Indien u de SMEG apparatuur niet zelf geregistreerd, kunt u geen aanspraak op de 5 jaar garantie maken, maar heeft u dus de standaard 2 jaar garantie. De 5 jaar garantie houdt in dat u in het 3e t/m het 5e jaar per servicebezoek € 29,50 administratiekosten dient te betalen. U dient hiervoor het garantieformulier in te vullen (alleen geldig voor Nederland). SMEG 5 jaar garantieformulier

Reviews (2)

Loading...
Wacht a.u.b...

Sorteer op wijzig sorteer volgorde

2 review(s)

per pagina
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

waardeloze koelkast

Nog nooit zo'n spijt gehad van een aankoop. Ik vond 'm meteen al erg tegenvallen, alles was van plastic en zag er eigenlijk wat nep uit. Maar de kwaliteit blijkt ook nog superslecht. De letters voorop waren al vrij snel aangetast en vies grijs geworden. Van de ophanging van de glazen platen binnenin is bij doodnormaal gebruik al geen eentje meer heel waardoor ook een glazen plaat gesneuveld is. En omdat de bolle voorkant van de koelkast in een plastic randje valt dat naar voren een opening heeft, hoopt zich hier allemaal vuil op waardoor het er erg shabby uit ziet. Ook heeft de koelkast binnenin minder ruimte dan een normaal tafelmodel koelkast. En de achterkant van de koelkast binnenin druipt altijd van het water en de glazen platen zien er altijd vies uit omdat de condens daarop neerslaat. Kortom, miskoop of ik had een maandagmorgenmodelletje. Helaas niet meteen aan de bel getrokken, ik had m eigenlijk meteen retour moeten sturen! Wil graag een andere, maar deze was zo duur dat ik er helaas nog een paar jaar mee aan moet modderen.

Beoordeeld door op 3 maart 2018

Totaal
Design / vorm
Gebruiksgemak
Prestaties
Prijs / kwaliteit

Fraaie koelkast. Echt mooi afgewerkt

Prachtig apparaat. Helaas staat hij wel stukje los van de muur. Maar dit is natuurlijk uit veiligheids overwegingen.

Beoordeeld door op 31 mei 2015

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Smeg

Downloads

Hieronder vindt u officiele documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Video

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag