Smeg retro jaren 50 keuken meng kranen

Artikel geplaatst op: 08-05-2020
Kranen spelen een belangrijke rol in de keuken en moeten daarom een ​​balans vinden tussen bruikbaarheid en design. Smeg heeft al een breed scala aan kranen om uit te kiezen, met afwerkingen in geborsteld roestvrij staal, chroom en zelfs koper, maar als u op zoek bent naar iets anders, dan zijn deze gekleurde keukenkranen misschien iets voor u. Smeg introduceert dede MDF50 serie retro-kranen in kenmerkend jaren 50-stijl en verkrijgbaar in 7 opvallende kleuren voor verschillende keukens.

Het kenmerkende design met retro jaren 50 elementen biedt onderscheid aan deze mengkraan


Keuken kraan in retro design

De subtiele rondingen - kenmerkend voor de retrostijl van de jaren 50 - roept een nostalgisch en tijdloos gevoel op, terwijl de ronde kogel op de hendel van de kraan te vinden is in het hele assortiment kleine huishoudelijke apparaten van Smeg. Het SMEG-logo is ook trots gegraveerd aan de voet van de kraan. De MDF50 heeft een handige uittrekbare spuitkop die kan worden gebruikt om hardnekkig vuil uit potten en pannen te verwijderen of om groenten en fruit te spoelen. Andere kenmerken zijn een 360 ° draaibare uitloop, de krachtige jet sproeier en de minimale waterdruk van slechts 0,5 bar.

De nieuwe MDF50 kranen zijn in 7 kleuren leverbaar


Aanvulling retro jaren 50 assortiment

Deze retro-kranen zijn een aanvulling op waterkoker, broodroosters, koffie machines en andere kleine huishoudelijke apparaten van Smeg , evenals de vele FAB-koelkasten. En dan hebben we het nog niet gehad over de andere Smeg koelkasten, vaatwassers, wasmachines etc in retro jaren 50 stijl. Ze zullen ook mooi blenden met de Victoria- serie fornuizen en inbouw apparaten. Of je nu wilt mixen met andere apparaten uit de retro-series of gewoon op zoek bent naar iets speciaals om je keuken een accent te geven, de MDF50- kranen bieden een speelse kleur met een tijdloze aantrekkingskracht.

Bron: SmegUK

7 artikel(en)