ETNA introduceert 2 designlijnen ovens

Artikel geplaatst op: 24-10-2016
De tijd van de relatief kleine keukens aan het einde van de gang, van de woonkamer afgescheiden, is nu wel voorbij. De meeste woningen hebben een leefkeuken met een kookeiland en de keuken wordt vaak als onderdeel van de totale woonruimte gezien.

Omdat de keuken integraal onderdeel uitmaakt van het interieur is er meer dan ooit oog voor de afwerking van de keuken én de apparatuur. Ook zijn er tegenwoordig enorm veel stijlen om in je keuken toe te passen. Een deel van de keuken dat altijd zichtbaar is moet er tenslotte perfect uitzien.

ETNA introduceert 2 designlijnen ovensETNA introduceert 2 designlijnen ovens


Trendlijn

Aantrekkelijk geprijsde lijn ovens- en (combi)magnetrons. Alle producten in deze serie hebben een stoere massief roestvrijstalen handgreep met moderne metalen knoppen. Het roestvrijstaal is behandeld zodat deze vlekvrij is en dus makkelijk schoon te maken. Tevens beschikken deze ovens over een ruimere inhoud. Het ontwerp van de OM370RVS is afgestemd op de (combi) magnetrons CM344RVS en SM344RVS, zodat u een fraaie set kunt samenstellen.

ETNA trendlijn ovensETNA trendlijn ovens


Kubieklijn

Deze serie onderscheidt zich door de fraaie tiptoetsbediening in combinatie met de gebruiksvriendelijke draaiknoppen. De ETNA ovens en (combi)magnetrons zijn fraai met elkaar horizontaal of verticaal te combineren. Deze serie is zowel in roestvrijstaal als in matzwart verkrijgbaar.

ETNA Kubieklijn ovens ETNA Kubieklijn ovens

14 artikel(en)