Siemens gaskookplaten met StepFlame

Artikel geplaatst op: 24-09-2016
Als u weet wat u wilt, dan moet dit mogelijk gemaakt worden. In veel gevallen is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan - maar bij het koken maakt Siemens dit voor u waar. De nieuwe Siemens kookplaten met stepFlame technologie bieden grensverleggende precisie waarmee het mogeiljk wordt m exact de resultaten te behalen die u wilt.

Het visueel controleren van de hoogte van de vlam behoort voorgoed tot het verleden. Dus laat uw creativiteit los in de keuken en laat u inspireren door de dagelijkse dingen in uw leven. Daar zijn deze gaskookplaten voor ontwikkeld. For al life less ordinary.

Siemens gaskookplaat met StepFlame: in te stellen op de gewenste stand

Siemens gaskookplaat met StepFlame: in te stellen op de gewenste stand


Eenvoudig de stand van de vlam bepalen

Nooit meer bukken om de hoogte van de vlam onder de pan te controleren. Vanaf nu, welke stand u ook kiest - krijgt u altijd precies de hitte en de hoogte van de vlam die u nodig heeft. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de revoluctionaire stepFlame technoloie. Dankzij deze baanbrekende innovatie wordt het mogelijk om de gasvlam exact te controleren. Uw maaltijden zullen heerlijk smaken en uw gasten zullen onder de indruk zijn.

Verzekerd van smaakvolle gerechten en oogstrelend design

De stepFlame gaskookplaten zijn niet alleen qua functionaliteit erop vooruit gegaan, ook het design is geheel vernieuwd. De gaskookpalten zijn ontworpen om naast uw culinaire smaak ook uw ogen te strelen. De hoogwaardige gietijzeren pannendragers zijn ontworpen in een nieuw vlak design en zorgen ervoor dat de kookplaat opvalt maar tegelijkertijd perfect integreert in uw keuken.


Video van de Siemens stepFlame gaskookplaten


Meer mogelijkheden voor extra kookplezier: dualWok brander

Nog meer flexibiliteit in uw keuken dankzij de dualWok brander. Van het warmhouden tot het bereiden van volledige gerechten op hoog vuur. Met deze aanvullende mogelijkheden bent u flexibeler dan ooit en verzekerd van de beste resultaten.

Bron: Siemens Nederland

4 artikel(en)