Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Atag Fusion Volcano brander: sudder en wok in één

Artikel geplaatst op: 16-04-2014 | update datum: 05-09-2017
Design, aantal branders en of de kookplaat goed schoon te maken is. Dat zijn de onderwerpen waarover in de winkel vaak gesproken wordt, daar waar het gaat om de aanschaf van een nieuwe kookplaat. Zeer belangrijke punten, maar waar het natuurlijk echt om gaat is de kwaliteit van de brander. Maar valt hier dan wel iets over te zeggen?

De nieuwe ATAG Volcano brander: een sudder en wokbrander tesamen
De nieuwe ATAG Volcano brander: een sudder en wokbrander tesamen


Een brander van een kookplaat

Bij het beoordelen van een brander van een kookplaat zijn er zeker wel enige punten te benoemen waaruit u kunt afleiden of een kookplaat goed is of niet.

Onderstaande een aantal aandachtspunten op een rij:
  • het vermogen van de brander. En bij dit vermogen is het maximaal vermogen zeer belangrijk, maar zeker ook het minimale vermogen.
  • bestaat de brander uit 1 of 2 delen. Bij een brander welke uit twee delen bestaat heeft u de kans dat de branderdeksel niet goed op de branderkelk ligt, waardoor geen optimale vlam tot stand komt. Een brander uit 1 stuk heeft dan ook de voorkeur
  • wat is de diameter van de brander? Vooral branders met hogere vermogen hebben vaak een grotere diameter. Als u hier een grote pan op plaatst is dit geen probleem, maar indien u alleen kleine pannen gebruikt loopt u de kans dat de vlam zijn warmte deels langs de pan afgeeft.
  • welke materialen zijn gebruikt voor de opbouw van de brander. Is dit bijv. een aluminium branderkelk of is deze van teflon (eenvoudiger schoon te maken en brandt minder in). En is de branderdeksel van emaille of van gietijzer?

De ATAG Volcano brander

De beste brander in de markt is de ATAG A+ brander. Een exclusief door ATAG ontwikkelde brander welke een zeer hoog rendement met zich mee brengt en daarmee voldoet aan bijna alle bovenstaande aspecten. Voortkomend uit deze A+ brander heeft ATAG ook een bijpassende wokbrander ontwikkeld: de Volcano. Een geheel nieuw concept welke een onvoorstelbaar hoog vermogen van ruim 6 kW behaald, maar ook de mogelijkheid biedt om op een zeer klein vlammetje te sudderen. Kortom een zeer praktische brander welke bij elke gewenste bereiding een toegevoegde waarde is op iedere Atag kookplaat.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Atag - gerelateerde berichten:

VT Wonen Verliefd op je huis sluit af met ATAG apparatuurATAG Connect Life op de nieuwe lijn keuken inbouw apparatuurATAG vacumeerladeATAG Matrix-gaskookplatenNieuwe ATAG Matrix lijn inbouw apparatuur