1-36 of 53

1-36 of 53

Een 1600 toeren wasmachine

Met een 1600 toeren wasmachine behaalt u een zeer goed droogresultaat. Zeker in combinatie met de grotere diameters van de huidige trommels wordt met 1600 toeren centrifuge een lager restvochtpercentage behaald. Daardoor hoeft uw wasgoed minder lang in de droger hetgeen energie en dus geld bespaart. Daarnaast behaald een 1600 toeren wasmachine ook nog eens tijdwinst behaald in het droogproces.

Droog wasgoed

Veel voorlader wasmachines worden tegenwoordig uitgevoerd met een centrifuge van 1600 toeren. In combinatie met de grotere omtrekken van moderne trommels (vulgewicht van 8 kg. is tegenwoordig ook al vrij standaard) zorgt dit voor een laag restvochtpercentage. In alledaagse bewoording kun je dus ook zeggen dat het wasgoed al vrij droog uit de wasmachine komt.

Welke voordelen geeft een wasmachine met 1600 toeren?

Indien u een wasdroger heeft waarin u uw wasgoed plaatst, dan zal deze sneller klaar zijn omdat het wasgoed er simpelweg minder nat in gaat. Dit kan u dus een aanzienlijke besparing van tijd en geld opleveren. Mocht u uw wasgoed buiten hangen dan heeft u - naast het feit dat het wasgoed niet meer druppelt bij het eruit halen en transporteren van het schone wasgoed - het voordeel dat deze sneller droogt aan de waslijn.