1-36 of 41

1-36 of 41

Goede prijs/kwaliteit verhouding bij een Belling fornuis

Het merk Belling wordt geproduceerd in de fabrieken van Stoves en heeft zodoende diverse overeenkomsten. Bewust is er echter voor gekozen om een Belling fornuis eenvoudiger uit te voeren en zodoende prijstechnisch scherper in de markt te zetten.

Scherp geprijsde Engelse fornuizen

Het merk Belling behoort bij Stoves en heeft daarmee een overeenkomende uitstraling in de klassieke lijn fornuizen. In het prijssegment worden Belling fornuizen echter onder Stoves geplaatst en zijn zodoende zeer interessant. Het assortiment is op te delen in twee verschillende series:
- Classic fornuizen hebben een landelijke uitstraling en worden geproduceerd in de fabrieken in Engeland. Deze fornuizen hebben de kenmerkende Engelse uitstraling en zijn uitgevoerd met meerdere ovens. De fornuizen zijn zowel met gas als inductie kookvlak leverbaar en zijn in meerdere kleuren leverbaar.
- Verti, Rustic en Cubist serie fornuizen. Deze worden in opdracht van Belling geproduceerd in fabrieken elders in Europa. Deze fornuizen zijn scherp geprijsd en hebben een iets strakkere uitstraling. De fornuizen worden veelal geleverd in roestvrijstaal of zwart, maar er zijn ook enkele modellen in oud wit beschikbaar. De Rustic lijn heeft een kenmerkende klassieke uitstraling welke tot uiting komt in de gebogen deur en de bijpassende greep en knoppen.

Accessoires voor Belling fornuizen

Belling heeft het assortiment fornuizen gecomplementeerd met enkele praktische accessoires. Zo zijn er voor de fornuizen rubberprofielen verkrijgbaar (voor naadloze plaatsing met het aanrechtblad), een gietijzeren grillplaat, teppan yaki bakplaat, verhogingssets en achterwanden.

Bijpassende achterwand en afzuigkap

Bij de Belling fornuizen zijn bijpassende achterwandeb en afzuigkappen beschikbaar. Afhankelijk van het gekozen fornuis kan een strak, klassiek, roestvrijstaal, zwart etc. afzuigkap gekozen worden. Daarbij zijn ook inbouw afzuigkappen en motorloze uitvoeringen leverbaar.