5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een vaatwasser in de kleur zwart

De kleur zwart bij een vaatwasser zorgt voor een gaaf design. Naast het feit dat deze kleur goed te combineren is in verschillende keuken en met andere keukenapparatuur, is een zwarte vaatwasser ook in onderhoud en gebruik zeer praktisch.

Beperkt aanbod zwarte vaatwassers

Momenteel zijn er niet heel veel fabrikanten die zwarte afwasmachines in het assortiment hebben. Naast de retro jaren 50 modellen van merken als Smeg is in normale vrijstaande vaatwassers de combinatie met de kleur zwart niet heel succesvol gebleken. Dit is enigszins verbazingwekkend te noemen, aangezien zwarte keuken inbouw apparatuur de laatste jaren steeds verder in opkomst is. Omdat bij moderne keukens vaak gebruik gemaakt wordt van volledig geïntegreerde vaatwassers, heeft deze trend zich bij de vaatwassers niet verder doorgevoerd.

Combinatie met andere zwarte keukenapparaten

De zwarte retro jaren'50 vaatwassers van Smeg hebben niet alleen een kenmerkende kleur, maar zijn ook voorzien van een kenmerkende vormgeving. Dit design is ook terug te vinden in andere keukenapparaten zoals een zwarte koelkast, vriezer, fornuis, oven, magnetron, broodrooster, waterkoker etc. Daarmee kan u het design van de zwarte vaatwasser op fraaie wijze doortrekken in de rest van de keuken.