Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

3 artikel(en)

Centrifuge - centrifugeer uw wasgoed

Met een aparte centrifuge naast uw wasmachine kunt u snel en eenvoudig uw wasgoed apart centrifugeren. Deze lossen centrifuges zijn leverbaar in wit of roestvrijstaal en verschillen in grootte van vulgewicht. Zodoende kunt u de geschikte centrifuge op basis van uw persoonlijke wensen afstemmen.

Droogt efficient

Met een centrifuge krijg je jouw wasgoed gemakkelijker en efficienter gedroogd. Waar tegenwoordig nog steeds veel wasmachines met een lager toerental geleverd worden kunnen de centrifuges het wasgoed alsnog efficient en snel drogen. 

Installeren

Het grootste voordeel van een centrifuge is de gemakkelijkheid waarmee deze geinstalleerd kan worden. Ook zijn de centrifuges van licht gewicht waardoor je deze gemakkelijk kan verplaatsen. 

Centrifuge afhalen

Controleer van te voren of wij de centrifuge op voorraad hebben in onze showroom. Je kan dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen, via de chat of via mail.Meest gestelde vragen over centrifuges

Hoe installeer ik een centrifuge?
Een centrifuge is gemakkelijk te installeren en kan tussentijds ook gemakkelijk verplaatst worden. Je sluit de stekker aan op het stopcontact en zet een kleine opvangbak onder de water uitloop.


Gebruikt een centrifuge veel energie?
Nee, een centrifuge verwarmd niet en maakt gebruik van G-krachten om water uit het wasgoed te krijgen. Na een centrifuge hoef je het wasgoed alleen op te hangen voor het laatste stukje drogen.


Waarom zou ik een centrifuge kopen?
Een centrifuge is een goedkoper en kleiner alternatief voor een droger. Door zijn lage aanschafprijs en lage energieverbruik zijn de kosten een stuk lager. Ideaal met een wasmachine welke minder toeren draait.