AEG kookplaat


26 artikel(en)

26 artikel(en)

Een kookplaat van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG kookplaat is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG kookplaat dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Breed assortiment

Het aanbod AEG kookplaten richt zich voornamelijk op de inbouw uitvoeringen. Echter binnen dit segment is Aeg sterk vertegenwoordigd. Naast een fraai lijn gas kookplaten beschikt AEG ook over diverse keramische en inductie kookplaten. De line-up is afgestemd op de inbouw ovens, magnetrons e.d. zodat een fraaie combinatie in uw keuken mogelijk is. Natuurlijk is daarbij ook mogelijk om te combineren met een bijpassende afzuigkap.

AEG kookplaat in diverse afmetingen

De meeste kookplaten hebben een buitenmaat van 60 cm. breed en zijn geschikt voor plaatsing in een nis van 56 bij 49 cm. Aeg heeft daarnaast ook een brede kookplaten welke over meer zones / branders beschikken. Houdt u hierbij ook rekening met de brander afstand zodat u voldoende ruimte voor uw pannen heeft. Sommige brede AEG kookplaten zijn eveneens uitgevoerd in een standaard nismaat van 56 bij 49 cm, maar de meeste bredere modellen hebben ook een bredere nismaat. Houdt u hier rekening mee bij vervanging van uw huidige kookplaat.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1718 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5