Rvs onderbouw koelkasten met nishoogte 82 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een onderbouw koelkast met een nishoogte van 82 cm

Indien u een onderbouw koelkast onder het aanrecht gaat plaatsen is er sprake van een onderbouw model. Deze onderbouw uitvoering heeft een nishoogte van minimaal 82 centimeter nodig en is uitgevoerd met een deur-op-deur bevestigingssysteem. Daarbij kan uw eigen keukenpaneel weer voor de deur van de onderbouw koelkast geplaatst worden.

Verschil tussen onderbouw en inbouw

Bij plaatsing van een onderbouw koelkast onder het aanrecht heeft u te maken met een andere vorm van ventilatie. Doordat de warme lucht niet via de achterzijde van de koelkast 'omhoog' kan gaan (daar botst het immers tegen het aanrechtblad), dient er een geforceerde manier van af- en aanvoer van lucht te zijn. Hiervoor heeft deze onderbouw koelkast een speciaal ventilatie systeem via de plint aan de onderzijde. Hierdoor wordt verse lucht aangezogen en warme lucht afgezogen.

Een onderbouw koelkast in het roestvrijstaal

Een rvs onderbouw koelkast is de meest verkochte kleur. Tijdloos, strak en heel fraai te combineren. Kortom een rvs onderbouw koelkast is een moderne en zeer goede kleur voor iedere keuken.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5