ATAG of Miele onderbouw koelkasten met bioFresh vershoud zone


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een onderbouw koelkast van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag onderbouw koelkast biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag onderbouw koelkast heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag onderbouw koelkast 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Top kwaliteit onderbouw koelkast van Miele

Een Miele onderbouw koelkast staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele onderbouw koelkast gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele onderbouw koelkast u jarenlang plezier en zekerheid.


Een onderbouw koelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een onderbouw koelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.