AEG of Electrolux inbouw koelkasten met deur-op-deur bevestiging


10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een inbouw koelkast van Aeg met goede prijs/kwaliteitverhouding

Een AEG inbouw koelkast is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit Duitse kwaliteitsmerk positioneert zich vlak onder merken als Asko en Miele, maar doet in innovaties en technische ontwikkelingen zeker niet onder. Omdat het prijsniveau van Aeg doorgaans interessanter is dan Miele of Asko heeft u met een AEG inbouw koelkast dan ook een goede kwaliteit voor een interessante prijs. Een logische keuze dus.


Een inbouw koelkast van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux inbouw koelkast is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Deur-op-deur bevestiging bij een inbouw koelkast

Bij een deur-op-deur inbouw koelkast wordt de keukendeur vastgeschroefd op de deur van het apparaat. Daarmee is een deur-op-deur inbouw koelkast nauwkeurig in te bouwen omdat deze heel fijn afgestemd kan worden op de belijning van uw keuken.