Etna inbouwkoelkasten met nishoogte 178 cm


5 artikel(en)

5 artikel(en)

Een inbouwkoelkast van ETNA

Een Etna inbouwkoelkast is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna inbouwkoelkast positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna inbouwkoelkast een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een inbouwkoelkast met nishoogte 178 cm wordt veel verkocht

Ook bij een inbouwkoelkast stijgt de vraagt naar meer inhoud. Zeker bij de energiezuinige uitvoeringen - waarbij door betere isolatie netto inhoud verloren gaat - stijgt de vraag naar meer inhoud. Mede hierdoor is een 178 cm inbouwkoelkast één van de meest verkochte modellen in de Nederlandse keuken. Dit model heeft een praktische indeling en is - mede door de hoogte - ergonomisch te gebruiken.

Verschillende montage systemen bij een 178 cm inbouwkoelkast

Naast verschillende uitvoeringen zijn er ook twee bevestingssystemen bij een 178 cm inbouwkoelkast verkrijgbaar. Zo kunt u allereerst kiezen voor een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel vast op de inbouwkoelkast geschroef wordt. Alternatief is een uitvoering met een sleepdeur montage systeem. Daarbij heeft de keukendeur eigen scharnieren en wordt deze via geleiders aan de deur van de inbouwkoelkast gemonteerd. Bij het openen en sluiten van de deuren geleiden deze vervolgens langs elkaar heen.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5