Groot aanbod Amerikaanse koelkasten in onze winkel

Een echte Amerikaanse koelkast onderscheid zich niet alleen in design en degelijkheid, maar juist ook op het gebied van de basis: de koel techniek. Amerikaanse koelkasten van General Electric en ioMabe geven aan deze aspecten een perfecte invulling. Kwalitatief hoogwaardige koelkasten leverbaar met strakke of afgeronde hoeken, met rvs of chromen grepen, met of zonder ijsdispenser en in elke gewenst RAL kleur uit te voeren. Het zal u dan ook niet verbazen dat - om hier een goede invulling aan te geven - kennis en een goed assortiment belangrijk zijn.

ioMabe Amerikaanse koelkast uitgevoerd in de kleur rood
ioMabe Amerikaanse koelkast uitgevoerd in de kleur rood


Op basis van de vraag en de ontwikkelingen heeft De Schouw Witgoed het assortiment onlangs uitgebreid naar vijf Amerikaanse en één bottom mount uitvoeringen. Met dit assortiment is zoveel mogelijk invulling gegeven aan de verschillende kleuren, verschillende designs en uitvoeringen.

Foto van het interieur van de ioMabe Amerikaanse koelkasten
Foto van het interieur van de ioMabe Amerikaanse koelkasten


Amerikaanse koelkasten in Nederland bekleed

Het assortiment Amerikaanse koelkasten van General Electric en ioMabe komt veelal onbekleed naar Nederland toe. Alleen de basis modellen met afgeronde hoeken zijn uitvoeringen welke in Mexico bekleed worden. Alle overige koelkasten (bijna 80% van het assortiment) wordt in Nederland van een bijpassend design voorzien. Juist deze manier van werken maakt het mogelijk om heel selectief op basis van de wensen van de klant en de laatste trends de bekledingen samen te stellen. Daarmee is onlangs gekozen de kleuren zwart, wit en rood standaard in het assortiment op te nemen. De bekledingen worden met een poedercoating proces in zwart, rood of wit uitgevoerd waarna de koelkasten bekleed worden. Momenteel is de importeur - American Appliances - aan het onderzoeken of ook andere kleuren aan het standaard assortiment kunnen worden toegevoegd. Een koelkast in het 'standaard assortiment' is immers lager geprijsd dan een maatwerk koelkast op kleur.

Foto van de opstelling van de Amerikaanse koelkasten in onze winkel in Bussum
Foto van de opstelling van de Amerikaanse koelkasten in onze winkel in Bussum


Winkel in Bussum

Op onze website vindt u bij de producten het actuele assortiment in de winkel. Ook indien het door u uitgezochte model er niet zelf staat is het toch mogelijk om een heel goed beeld te krijgen van de koelkast. Simpelweg omdat de modellen veel overeenkomsten hebben: zo kan een bepaalde koelkast bijvoorbeeld het interieur van model 1 hebben, maar het design van model 2.

Wij heten u dan ook van harte welkom in onze showroom in Bussum om de verschillende opties te komen bekijken. Natuurlijk zorgen wij daarbij voor een vakkundig advies en een heerlijk kopje koffie of thee...

1 artikel(en)