Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren gewoon binnen bij u thuis, ook desgewenst op verdieping. Meer info: bezorging / reparatie
steel logo

Steel fornuizen specialist

Als u op zoek bent naar een robuust fornuis met een bijpassend beetje Amerikaans design dan bent u bij het merk STEEL aan het juiste adres. Na jarenlang onder de merknaam SOLITAIRE fornuizen op de Nederlandse markt gebracht te hebben, heeft Steel enige jaren geleden ervoor gekozen dit onder eigen naam te gaan doen. De fornuizen van Steel kenmerken zich door gaaf en uniek design. Zo beschikt Steel over een brede serie fornuizen met grote roestvrijstalen knoppen, een dikke robuuste stanggreep en zwarte gietijzeren pannendragers. Deze Amerikaans ogende fornuizen zijn leverbaar in allerlei maatvoeringen en kleuren. Daarnaast heeft Steel echter ook klassiek ogende fornuizen in de Ascott serie.

Omdat elk fornuis apart op bestelling geproduceerd wordt is het mogelijk om een Steel fornuis bijna geheel naar eigen wens in te vullen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 90 cm. breed fornuis met zes branders, maar ook met vier branders en een frytop, vier branders en een friteuse, vier branders en een barbecue etc. En dat in diverse kleuren, met enkele oven of met dubbele oven e.d. Kortom: een Steel fornuis kunt u geheel afstemmen aan uw eigen kook- en design wensen.

Steel producten:

Contactgegevens Steel :

Adresgegevens:
Herengracht 344
1016 CG AMSTERDAM

Contactgegevens:
W: https://www.steel-cucine.com/nl/
E: infonl@steel-cucine.com


De kwaliteit van Steel

De kwaliteit van Steel

Steel positioneert zich op de bovenkant van de markt, boven merken als Boretti en Smeg. De fornuizen worden speciaal op bestelling geproduceerd en beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u tevens terug in de fraaie afwerking van de details. Neem bijvoorbeeld de manier waarop de lassen geplaatst zijn.

Steel fornuizen met stoomoven

Uniek: fornuizen met stoomoven

Als enig merk in de markt biedt Steel fornuizen met een combi-stoomoven. Door de toevoegen van stoom in de oven van het fornuis neemt het aantal bereidingsmogelijkheden sterk toe. Daarnaast zorgt stoom ervoor dat - bij gebruik van de normale ovenstand - de vochtigheidsgraad in de ovenruimte toeneemt. Dit heeft een positief effect bij de bereiding van bijvoorbeeld vlees.

Steel keukenmodules

Keukenmodules

Uniek bij het merk Steel is het fraaie en praktische assortiment keukenmodules. In de Genesi serie van Steel is een breed lijn hoogwaardige modules beschikbaar uitgevoerd in de kleur roestvrijstaal. Met deze modules kan een strakke en fraaie keuken worden samengesteld, geheel naar eigen wens in te vullen op basis van de door u uitgekozen modules. Naast verschillende modules met lades en snijplank mogelijkheden is er ook een handige spoelmodule.

Assortiment

Assortiment

Het assortiment van Steel is zeer breed. De focus ligt het op het produceren van fornuizen, maar ook het aanbod in keukenapparatuur neem steeds verder toe. De fornuizen zijn in verschillende series leverbaar. Van de Oxford en Enfansi serie tot de strakke Genesi en de iets klassiekere Ascott serie. Bij bijna alle fornuizen is een bijpassende afzuigkap leverbaar. Naast koken op gas heeft Steel de fornuizen ook met een inductie kookvlak leverbaar.Bijpassende afzuigkappen, koelkast en zelfs keuken modules

Om het programma compleet te maken biedt Steel naast de fornuizen ook bijpassend afzuigkappen met vergelijkbaar design en - indien gewenst - waarbij zelfs de kleur van het fornuis kan terugkomen. In de Genesi lijn biedt Steel daarnaast ook een side-by-side koelkast, diverse kookmodules, een spoel module e.d. Allemaal van topkwaliteit.


Wat vinden klanten van Steel?


STEEL kookplaat inductie inbouw GP6I-4

De steel inductiekookplaat werkt volledig naar tevredenheid
Van het gas af naar inductie. Het gaf geen enkel probleem, enkel heel veel gebruiksgemak. Eten warmhouden, de kookzone vergroten, een timer voor iedere pan. Het kan allemaal en de bediening went erg snel. Blij dat we voor een iets duurdere maar daardoor een kookplaat met veel mogelijkheden zijn gegaan.

Beoordeeld door j baas op 06-01-2020

STEEL kookplaat inductie inbouw GP6I-4

Hoogwaardige kookplaat voor prima prijs.
Kookplaat heeft op alle vier pitten hoog vermogen en herkent alle maten pannen zelf. Erg handig zijn de kooktimer en drie warmhoudstanden. Voor mij was dit een onbekend merk, maar de plaat is van prima kwaliteit.

Beoordeeld door S. Vink op 13-09-2020

STEEL fornuis Genesi G9F6

Fantastisch
In 1 woord.....fantastisch !

Beoordeeld door Dhr VJ Ruijter op 28-07-2014
Steel heeft 3 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4.7 van max. 5