Logo van steel

Steel keuken apparatuur

Als u op zoek bent naar een robuust fornuis met een bijpassend beetje Amerikaans design dan bent u bij het merk STEEL aan het juiste adres. Na jarenlang onder de merknaam SOLITAIRE fornuizen op de Nederlandse markt gebracht te hebben, heeft Steel enige jaren geleden ervoor gekozen dit onder eigen naam te gaan doen. De fornuizen van Steel kenmerken zich door gaaf en uniek design. Zo beschikt Steel over een brede serie fornuizen met grote roestvrijstalen knoppen, een dikke robuuste stanggreep en zwarte gietijzeren pannendragers. Deze Amerikaans ogende fornuizen zijn leverbaar in allerlei maatvoeringen en kleuren. Daarnaast heeft Steel echter ook klassiek ogende fornuizen in de Ascott serie.

Steel fornuizen in verschillende uitvoeringen

Omdat elk fornuis apart op bestelling geproduceerd wordt is het mogelijk om een Steel fornuis bijna geheel naar eigen wens in te vullen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 90 cm. breed fornuis met zes branders, maar ook met vier branders en een frytop, vier branders en een friteuse, vier branders en een barbecue etc. En dat in diverse kleuren, met enkele oven of met dubbele oven e.d. Kortom: een Steel fornuis kunt u geheel afstemmen aan uw eigen kook- en design wensen.

Bijpassende afzuigkappen, koelkast en zelfs keuken modules

Om het programma compleet te maken biedt Steel naast de fornuizen ook bijpassend afzuigkappen met vergelijkbaar design en - indien gewenst - waarbij zelfs de kleur van het fornuis kan terugkomen. In de Genesi lijn biedt Steel daarnaast ook een side-by-side koelkast, diverse kookmodules, een spoel module e.d. Allemaal van topkwaliteit.

1-18 of 60


De Schouw Witgoed heeft 1502 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10