Steel DSW-E10FF-5FI NF inductie fornuis met 5 zones / zones, mat zwart


Meer opties

Beschrijving DSW-E10FF-5FI NF

Lees verder

De Steel DSW-E10FF-5FI NF Enfasi is een super gaaf 100 cm. breed design fornuis volledig uitgevoerd in het mat zwart. Dit inductie fornuis heeft een kookgedeelte met 5 zones, waaronder 2 flex zones rechts en daaronder twee ruime ovens.

Dit betreft een speciaal door Steel ontwikkeld fornuis exclusief voor De Schouw Witgoed en zodoende elders niet verkrijgbaar. We hebben daarbij gekozen voor een iets uitgekleder model ten opzichte van de EQ10 serie, maar voor een veel scherpere prijsstelling.

Inductie kookgedeelte:
De zones worden bediend via de knoppen aan de voorzijde van het fornuis. De twee flex zones aan de linker zijde zijn desgewenst te koppelen tot 1 grote zone. De vijf inductie zones worden aangestuurd via de knoppen aan de voorzijde, ondersteund met het display op de glasplaat zelf waar de instellingen weergegeven worden.

Naast de 9 verschillende standen beschikken de inductie kookzones over 3 handige 'tussenstanden':
- Het eerste streepje zorgt voor een temperatuur van 44 graden. Ideaal voor het smelten van boter, chocolade e.d.
- Het tweede streepje op de knop voor een temperatuur van 74 graden. Ideaal voor het warm houden van gerechten.
- Het derde streepje op de knop biedt een temperatuur van 92 graden, ideaal voor het 'warm houden' van gerechten zonder dat deze aan de kook komen.

Daarnaast biedt elke zone een 'P' functie welke staat voor PowerBoost en zorgt voor extra vermogen. Tot slot is het met de 'A' functie op de knop mogelijk om een gerecht aan de kook te brengen en daarna de gekozen stand te behalen.

Twee ovens:
Onder het kookgedeelte bevinden zich twee ovens: een multifunctionele ruime oven links en een conventionele kleine oven rechts. De grote oven heeft een inhoud van 71 liter en beschikt over een energieklasse A label. Deze oven heeft 8 functies waaronder hetelucht. Praktisch is de mogelijkheid om de bereidingstijd te programmeren via de elektronische klok. Deze klok is via touch control heel eenvoudig in te stellen. De kleine oven rechts heeft een inhoud van 39 liter en beschikt over 4 functies.

Praktisch verder is de praktische softclose deursluiting en de klep onder de oven, een handige opbergruimte onder de oven. Ideaal voor het plaatsen van uw bakplaten, roosters e.d. welke u niet gebruikt. De oven is instelbaar op een temperatuur van 50 tot 265 graden. Tot slot beschikt de oven een braadspit / draaispit welke tegenwoordig in nog maar weinig fornuizen beschikbaar is.

Plaatsing van de Enfasi in uw keuken
Dit fraaie zwarte fornuis beschikt over geforceerde mantelkoeling en kan zodoende strak tussen twee keukenkasten geplaatst worden. Handig zijn ook de telescopische poten onder het fornuis waarmee u eenvoudig het fornuis op de gewenste hoogte afgesteld kan worden. Indien u het fornuis in een kookeiland wil plaatsen kunt u de opstaande rand aan de achterzijde van het fornuis demonteren.

Installatie van de E9F-5FI NF
Dit Steel inductie fornuis heeft een aansluitwaarde van 11,3 kW. Voor installatie van dit fornuis is een 3 fasen 16 Ampère / 230 Volt elektra aansluiting nodig. Indien u hier vragen over heeft of hulp bij nodig heeft, dan horen wij dit graag van u. Praktisch verder bij dit fornuis is het ontbreken van de opstaande rand waardoor - in combinatie met de geforceerde mantelkoeling - dit fornuis ook strak in een kookeiland geplaatst kan worden. Met behulp van de telescopische verstelbare poten onder de oven kan het fornuis eenvoudig op de door u gewenste hoogte gesteld worden.

Info van fabrikant

Steel merk informatie Steel DSW-E10FF-5FI NF Enfasi inductie fornuis zwart
All black serie
100 cm breed
Dubbele multifunctionele oven- Zwarte behuizing rondom
- Massief metalen knoppen en handgreep
- Koude oven deur door dubbelglas
- Royaal compartiment onder de oven met roestvrijstalen afwerking
- Elektronische klok en oven timer met touch-control
- Zwarte verstelbare poten ( 100 mm tot 150 mm )
- Geen opzetrand en geen ventilatieopeningen aan de bovenzijde ( zeer geschikt voor eilandopstelling )

Kookgedeelte:
2 flexzones en 3 inductiezones:
- 2 x zones met een vermogen van 1,85 Kw
- 1 x zone met een vermogen van 2,3 kW
- 2 x zone met een vermogen van 2,1 Kw Flex kookzones

- Booster functie
- Panherkenning
- Elektronische display

Ovens:
- multifunctionele oven (8 functies 71 ltr.)
- conventionele oven ( 4 functies 39 ltr.)
- elektronische klok voorzien van touch control

Meegeleverde accessoires:
- Draadroosters (1 x grote oven, 1 x smalle oven)
- Draaispit
- Geëmailleerde diepe bakplaat (1 x grote oven, 1 x smalle oven)

Overig:
- metalen knoppen
- royaal compartiment onder de ovens
- Afmetingen (bxhxd) 100cm x 92/97cm x 60cm.

Apart te bestellen accessoires:
- Mat geëmailleerde gietijzeren Fry-top inclusief roestvrijstalen onderstel: DAST
- Veiligheids- handgrepen (2 stuks) voor diepe bakplaat: SA-ML
- Inzet rooster – oven 60 cm: SA-T6
- Inzet rooster – oven 30 cm: SA-T3
- Telescoop-geleiders (1 paar): SA-GT
- Pizza steen: SA-P7
- Set katalytische wanden (60 cm): SA-PCG-6
- Set katalytische wanden (30 cm): SA-PCG-3
- Zwarte strip voor Enfasi, 100 cm breed, tbv verdieping fornuis naar 70 cm bladdiepte
- Zwarte strip voor Enfasi, 100 cm breed, tbv verdieping fornuis naar 65 cm bladdiepte

Specificaties

Breedte
100 cm breed
Aantal branders / zones
5-pits / zones
Soort oven
Elektrische oven
Productcode fabrikant
DSW E10FF5FINF Enfasi
Merk
Steel
Soort
fornuis
Kleur
Mat zwart
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Inductie
Energieklasse
Energieklasse A
Ovenfuncties
Inhoud
71 liter
Binnenmaten oven (h x b x d)
430 x 470 x 350 mm.
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Inhoud tweede oven
39 liter
Binnenmaten 2e kleine oven (h x b x d)
430 x 260 x 330 mm.
Locatie gas aansluting
n.v.t.
Aansluitwaarde elektra (kW)
11,30
Gebruik buiten Nederland
Aangezien dit inductie fornuis volledig elektrisch is, kan en mag dit fornuis zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
De elektra dient op een speciale perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende installateur uit te laten voeren. Let hierbij op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de aanwezige elektrische voorzieningen in uw meterkast.
Buitenmaten ( h x b x d )
900-970 x 999 x 599-625 mm.

Garantie

Bij aankoop van een STEEL fornuis inductie zwart Enfasi DSW-E10FF-5FI NF ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Deze garantie bestaat uit dekking van de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde onderdelen. In het 3e tot en met het 5e jaar wordt alleen het op dat moment geldige voorrijtarief in rekening gebracht.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Daarnaast worden kunststof onderdelen welke gescheurd, afgebroken etc. niet onder de garantieregeling geschaald. Voor de volledige garantievoorwaarden, zie de Steel website www.steel-cucine.com.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken.
Uw storing zal vervolgens besproken worden met Steel Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Steel Nederland naar u toe zal komen.Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Online aanmelden
Indien gewenst kunt u uw storing ook online aanmelden. Daarmee heeft u directe communicatie met de fabrikant. Gebruikt u voor de aanmelding onderstaande link: Steel service formulier

Contactgegevens Steel Nederland:
Indien u rechtstreeks contact wenst op te nemen met Steel Nederland dan kunt u hen per e-mail bereiken via infonl@steel-cucine.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink product(en) aan om mee te bestellen.


Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Steel

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (2)

Vraag:
Wat zijn de voordelen van een fornuis met 2 ovens? Ik weet namelijk niet of ik 1 of 2 ovens wil.
Antwoord:
Een fornuis met twee ovens kan verschillende voordelen bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld tegelijkertijd gerechten bereiden die verschillende baktemperaturen vereisen, of u kunt grotere hoeveelheden voedsel tegelijkertijd koken, wat ideaal is voor feestjes of grote families. Bovendien biedt het extra flexibiliteit; terwijl u een gerecht langzaam laat garen in de ene oven, kunt u de andere gebruiken voor het bakken of grillen van andere ingrediënten.
Vraag:
Wat zijn de voordelen van de Steel DSW-E10FF-5FI NF?
Antwoord:
De Steel DSW-E10FF-5FI NF is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een nieuw fornuis. Dit model is 100 cm breed en volledig uitgevoerd in mat zwart voor een stijlvolle uitstraling. Het beschikt over een inductie kookgedeelte met 5 zones, waaronder 2 flexibele zones aan de rechterkant, wat extra flexibiliteit biedt bij het koken.

Daarnaast zijn er twee ruime ovens aanwezig, wat ideaal is voor het gelijktijdig bereiden van meerdere gerechten. Het betreft een exclusief door Steel ontwikkeld fornuis voor De Schouw Witgoed dat niet alleen mooi is, maar ook zeer functioneel en scherp geprijsd.
Stel uw eigen vraag

Bekijk in winkel

Wij hebben deze Steel DSW-E10FF-5FI NF in onze winkel staan !
Bezoek onze winkel om een beter beeld te krijgen van dit fornuis.

Nieuwe Brink 20 te Bussum

Maandag08.30 uur - 17.30 uur
Dinsdag08.30 uur - 17.30 uur
Woensdag08.30 uur - 17.30 uur
Donderdag08.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag08.30 uur - 17.00 uur
ZondagGesloten
Winkel De Schouw Witgoed in Bussum

Overtuigd?

Fornuis wordt netjes binnen bezorgd

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl