Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

3 artikel(en)

AEG condensdrogers met energieklasse B

Door de komst van de warmtepompdroger is het aanbod AEG condensdrogers de laatste tijd sterk afgenomen. Indien u echter niet heel veel droogt of indien u op zoekt bent naar betaalbare droger zonder afvoer naar buiten dan is de AEG condensdroger nog steeds een goede optie. De meeste AEG condensdrogers beschikken over een energieklasse B label en zijn - afhankelijk van het model - uitgevoerd met 7 of 8 kg. vulgewicht. Het aanbod is afgesteld op de wasmachine en zodoende praktisch als set met elkaar te combineren.

Onderhoud van deze condensdrogers

Na elke droogbeurt dient u het filter welke zicht in de binnenrand bevindt te reinigen. Dit is het enige filter welke na elke droogbeurt gereinigd dient te worden. Daarnaast dient u eens in de maand (afhankelijk van het aantal keren dat u droogt) de condensor schoon te maken. Deze condensor bevindt zich onderin de AEG droger en is toegankelijk door middel van een klep. Haal de condensor er in zijn geheel uit en spoel deze met behulp van een douchekop grondig af. Alle pluisjes e.d. dienen hierbij verwijderd te worden. Vervolgens kunt u deze condensor gewoon nat weer terug in de droger plaatsen.

Een AEG condensdroger kopen

Indien u slechts beperkt gebruik maakt van een droger, dan is de keuze voor een AEG condensdroger een goede. In aanschaf is deze voordeliger dan een zuinigere AEG warmtepompdroger, terwijl deze condensdroger welk over een goede kwaliteit beschikt. De bediening is eenvoudig dankzij de Nederlandstalige tekst waarin de programma's en verschillende functies zijn weergegeven.