Electrolux, Schulthess of Whirlpool voorlader wasmachine


16 artikel(en)

16 artikel(en)

Een top kwaliteit voorlader wasmachine van Schulthess

Indien u op zoek bent naar een snelle en zeer degelijke voorlader wasmachine dan moet u in uw overweging zeker het merk Schulthess meenemen. Deze kleine geweldenaar combineert een zeer zware kwaliteit (deze apparaten zijn gebouwd voor 10.000 draaibeurten) met een optimale gebruikerservaring.

Denk daarbij niet alleen aan het eenvoudig instellen en beladen, maar ook aan handige functies als Iron Finish (niet meer strijken van overhemden) en programma tijden van een volle trommel van slechts 1 uur (8 kg. wassen op 40 graden).

Semi-professionele kwaliteit

Met een Schulthess voorlader wasmachine heeft u dan ook Zwitserse top kwaliteit. Deze machines zijn niet alleen voor huishoudelijk gebruik, maar ook in zorgomgevingen, kinderdagverblijven e.d. perfect te plaatsen. Juist voor het gebruik van meerdere keren op een dag is deze voorlader wasmachine voor gebouwd.


Een voorlader wasmachine van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux voorlader wasmachine is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Een voorlader wasmachine van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool voorlader wasmachine. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool voorlader wasmachine is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.