Miele SingleWash

In huishoudens met tieners en werkende ouders is een volle trommel geen probleem. Daar zijn er voldoende van. Maar de tijd om de was weg te werken en de daarbij behorende logistiek is al een hele uitdaging op zich.

Laat staan die uitzonderingen, neem bijvoorbeeld deze:

Bent u net klaar met wassen vraagt uw zoon / dochter:
"Heb je dat ene shirt - welke ik vanavond aan moet - ook gewassen?"


Zo'n moment vraagt om een passende oplossing. Want hoe kunt u nu op een snelle en zuinige wijze dat ene stuk wasgoed wassen? Natuurlijk is het mogelijk om een kort programma te draaien, maar deze programma's gebruiken bijna de volle hoeveelheid water en energie. U bent dan dus wel snel klaar, maar eigenlijk is het zonde van het milieu. Daarentegen is het draaien van een volle trommel - u heeft immers altijd voldoende wasgoed om te wassen - wel weer zuinig, maar dit duurt simpelweg te lang. Kortom, wat is een goede oplossing?

SingleWash van Miele, de perfecte oplossing voor het snel en zuinig wassen van een aparte blouse, shirt of broekSingleWash van Miele, de perfecte oplossing voor het snel en zuinig wassen van een aparte blouse, shirt of broek


SingleWash van Miele biedt de oplossing

De nieuwe serie wasautomaten is vooral ontwikkeld op basis van wensen, verzoeken en probleemgevallen welke in elke gezinssituatie voorkomt. Op basis daarvan zijn specifieke wasmachines samengesteld welke dus zo goed mogelijk afgestemd zijn op de levenssituatie waarin u zich bevindt.

Eén van de vraagstukken daarbij was het wassen van dat ene truitje, overhemd of blouse. Hoe kun je dat nu het beste doen? Miele heeft hiervoor als oplossing de SingleWash ontwikkeld. Een specifiek programma van slechts 39 minuten welke met een uniek laag waterverbruik van slechts 10 liter dat ene kleding schoon wast. En daarmee is Miele het enige merk met een passende oplossing !.

Allereerst beschikbaar op de WCI330WPS
De nieuwe SingleWash functie is allereerst beschikbaar op de WCI330WPS, maar zal - omdat deze uitdaging in meerdere levensfases een uitdaging is, ook op andere machines beschikbaar komen. Houdt u er daarbij rekening mee dat vulgewicht van deze functie maximaal 1 kg. kan zijn.

1 artikel(en)