Wasmachinekast - de perfecte oplossing voor uw bijkeuken of wasruimte

Artikel geplaatst op: 31-03-2022 | update datum: 31-03-2022
Altijd maar weer bukken om je was in de wasmachine te plaatsen, altijd maar flessen wasmiddel in het zich en nergens een plek om eenvoudig mijn wasgoed in te plaatsen. Dit zijn een paar opmerkingen die wij regelmatig in onze winkel te horen krijgen. Kortom, de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een passende oplossing. En die kunnen we u bieden door een unieke samenwerking met wasmachinekast uit Rijkevoort.

De Schouw Witgoed als specialist van onder andere wasmachines en droger en wasmachinekast als specialist in kastoplossingen voor wasruimtes, bijkeukens e.d. Een sterk voorbeeld van gebundelde krachten waarmee u voor een totaaloplossing kunt kiezen.

Wasmachinekast - de perfecte oplossing voor uw bijkeuken of wasruimte


Diverse uitvoeringen

Naast de standaard instap uitvoeringen voor een wasmachine op verhoging of een aparte kast voor een zuil opstelling (droger boven de wasmachine met een lade) is het aanbod veel breder. Zo kunt u vrijwel alle kanten op. Naast de wasmachine en droger kasten heeft u de mogelijkheid om de verhoogde uitvoering te kiezen (met een extra bovenkast erop), of de uitvoeringen met 1 of zelfs twee extra opbergkasten ernaast. In die opbergkasten kunnen dan ook weer een 140 cm. hoge inbouw koelkast of vriezer geplaatst worden. Ideaal voor in de bijkeuken. Maar wat dacht u verder van een spoelkast met een stukje aanrechtblad om de was op te vouwen? Of een speciale bezemkast met een strijksysteem? Keuze genoeg om aan al uw wensen te kunnen voldoen.

Een greep uit het programma van wasmachinekast


Keuze uit 4 kleuren en grepen

Naast de standaard kleur wit zijn de kasten zonder meerprijs ook leverbaar in het beige grijs, metallic black en Natural Scandinavian (eiken houtlook). Zo kunt u geheel naar wens een fraai invulling geven aan de ruimte. Fraai daarbij is de mogelijkheid om - wederom zonder meerprijs - een greep naar wens erbij te kiezen. Deze zijn niet alleen in verschillende kleuren leverbaar, maar ook in verschillende modellen.

Overzicht van de verschillende kleuren en grepen van wasmachinekast


32 artikel(en)