Antraciete vrijstaande ovens met draaispit / braadspit


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vrijstaande oven met draaispit / braadspit

Voor veel mensen is de perfecte bereiding van een lekker stuk vlees nog steeds via de braadspit met grill functie. Hierdoor wordt het vlees gelijkmatig verhit, lekker knapperig van buiten en blijft deze mals van binnen. Diverse vrijstaande ovens zijn voorzien van een draaispit motor. Daarin kan eenvoudig de braadspit / draaispit geplaatst worden waarna het bijbehorende programma aangezet kan worden.

Een vrijstaande oven in de kleur antraciet

Een antraciet vrijstaande oven is niet alleen heel fraai, maar ook nog een praktische kleur. U heeft namelijk geen last van vingervlekken / vingerafdrukken op een antraciet vrijstaande oven. Daarnaast is de kleur antraciet goed te combineren in zowel moderne als landelijk / klassieke keukens.

Combinatie van antraciet vrijstaande oven met andere keukenapparaten

De kleur antraciet combineert goed met roestvrijstaal en kan zodoende fraai gecombineerd worden. Indien u antraciet wil combineren met andere antraciete keukenapparaten, dan is het belangrijk deze van hetzelfde merk te nemen. De kleur antraciet kan per merk verschillen, waardoor combinatie met een ander merk vaak tot kleurverschil leidt.Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1730 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5