Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Vrijstaande oven met draaispit / braadspit

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vrijstaande oven is onmisbaar in iedere keuken

Steeds meer gerechten in keukens worden bereid met behulp van een oven. Meest verkocht daarbij is nog steeds de inbouw oven, maar deze kan simpelweg niet in iedere keuken geplaatst worden. Vrijstaande ovens bieden in deze situatie een goede uitkomst. Deze ovens zijn leverbaar in diverse varianten waarbij ook ovens met draaispit een optie zijn. Ontdek de verschillende modellen en uitvoeringen.

Vrijstaande ovens in verschillende afmetingen

Omdat een vrijstaande oven vaak op een aanrecht geplaatst wordt zijn de afmetingen van groot belang. Een oven kan veel ruimte innemen wat ten kosten gaat van de praktische ruimte op uw aanrecht. Het is dan ook belangrijk om een oven met een passende maatvoering uit te zoeken. Houdt u er wel rekening mee dat kleinere ovens uitgevoerd zijn met minder goede isolatie en daarmee niet echt geschikt zijn voor volwaardige bakprocessen.