Product ontwikkelingen bij Miele

Artikel geplaatst op: 13-07-2016 | update datum: 05-03-2018


Miele logo


Stoomovens met magnetron

Mede vanwege de vraag uit de markt heeft Miele een stoomoven met magnetron functie aan het assortiment toegevoegd. Dit multifunctionele apparaat combineert de voordelen van een een stoomoven met de snelheid van een magnetron en is zodoende breed inzetbaar. De Miele DGM6800 is zowel met als zonder vaste wateraansluiting leverbaar.

Miele introduceert de stoomoven met magnetron
Miele introduceert de stoomoven met magnetron


Nieuwe vacurmeerlade

Sous-vide-koken is een bereidingswijze waarbij vacuumverpakte levensmiddelen gedurende lange tijd in plastic zakken op constante, lage temperaturen worden gekookt. Alle Miele stoomovens zijn hiervoor geschikt, aangezien deze apparaten zeer nauwkeurig op een temperatuur tussen de 45 en 90 graden ingesteld kunnen worden. Sommige modellen beschikken zelfs over een specifiek sous-vide-kookprogramma.

In combinatie met de nieuwe vacumeerlade van Miele zorgt dit dus voor een interessante toevoeging van kooktechnieken. Zoals u van Miele mag verwachten sluit het design perfect aan bij de overige apparaten waardoor ook de nieuwe vacumeerlade fraai te integreren is in uw keuken.


Ontdek de nieuwe vacumeerlade van Miele


Combiset domino kookplaten met downdraft afzuigkap

Vanwege het gewenste open karakter van keukens wordt steeds meer gezocht naar alternatieve oplossingen voor de traditionele afzuigkap. Met de komt van de de plafondunit afzuigkap enerzijds en de downdraft afzuigkap anderzijds wordt hier perfect invulling aangegeven. Miele heeft als uitbreiding op deze downdraft afzuigkap een combiset met werkbladafzuiging ontwikkeld. De downdraft is hierbij tussen twee domino elementen (inductie of teppan yaki kookvlak) te monteren en zorgt zodoende voor een directe afzuiging van kooklucht. De elementen worden via een fraaie afwerking aan elkaar gekoppeld worden zodat een strak vomgegeven totaal ontstaat.

Combiset domino kookplaten met downdraft afzuigkap

1-16 of 43