Amerikaanse koelkast met afgeronde hoeken, minibar of rondom bekleed


1 artikel(en)

Amerikaanse koelkast met minibar

Praktisch is de minibar welke in een aantal Amerikaanse koelkasten beschikbaar is. Deze extra bar bevindt zich in de deur van het koelgedeelte en biedt een aantal handige voordelen:

Besparing van energie

Allereerst hoeft de koeldeur niet elke keer helemaal geopend te worden voor het pakken van een fles frisdrank of iets anders. Uw meest gebruikte producten kunt u in het schap achter de minibar zetten en zijn daardoor snel en energiezuinig te pakken.

Amerikaanse koelkast met minibarAmerikaanse koelkast met minibar


De minibar als wegzetvlak

Doordat de minibar in geopende toestand horizontaal blijft staan ontstaat er een soort 'tafeltje'. Juist indien uw koelkast helemaal vrij van de keuken staat is deze geopende minibar handig bij het tappen van water of ijs. Uw glazen kunt u vullen met de gewenste drank uit het schap en vervolgens voorzien van ijs. Voor het steeds pakken van een nieuw glas of fles is de minibar geschikt om de andere glazen op weg te zetten.

Amerikaanse koelkast met afgeronde hoeken

Vanwege de grootte van het object in de keuken is het design van een Amerikaanse koelkast van groot belang. Mede hierdoor worden de meeste Amerikaanse koelkasten verkochten met een beklede buitenzijde. De modellen welke in Amerika voorzien worden van een bekleding zijn uitgevoerd met afgeronde hoeken, terwijl de koelkasten welke in Europa bekleed worden voorzien zijn van rechte strakke hoeken.

Amerikaanse koelkast met afgeronde hoekenAmerikaanse koelkast met afgeronde hoeken


Persoonlijke smaak

Afhankelijk van de vormgeving in uw keuken en uw persoonlijke smaak heeft u zodoende de mogelijkheid om zelf te kiezen. Mocht u in uw keuken meer afgeronde vormen hebben, dan kan deze optie zeker een meerwaarde zijn.

Rondom beklede Amerikaanse koelkast

In het assortiment Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric zijn een groot aantal verschillende bekledingsopties leverbaar. Indien u de koelkast vrij neer gaat zetten, is het verstandig een model welke rondom bekleed is te selecteren.

Bij deze optie zijn dus niet alleen de deuren, maar ook de zijwanden geheel bekleed, waardoor bij vrijstaande plaatsing de koelkast een fraai aanzicht van alle zijden heeft.