Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Ilve HCB906CN/AWC gas kookplaat inbouw, met 6 branders

Belangrijke kenmerken

Soort
Gas
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,2 kW
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Levertijd: 4-6 weken

€ 1.200,00

Gratis bezorging in Nederland

Beschrijving HCB906CN/AWC

De Ilve HCB906CN/AWC is een 90 cm breed inbouw gas kookplaat uit de Nostalgie serie uitgevoerd met 6 gasbranders. Dit kookplaat heeft de kleur antiek wit met een afwerking van chroom.

Info van fabrikant

Ilve merk informatie Ilve HCB906CN/AWC kookplaat

Algemene kenmerken
- Robuuste roosters van gietijzer
- Geïntegreerde elektrische ontsteking
- Continu regelbare vlam
- Veiligheidsklep
- Branderdeksel gemaakt van messing met nanotechnologische antiaanbaklaag

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
6-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,2 kW
Breedte kookplaat (cm)
90,00
Uitvoering
Witte kookplaat
Productcode fabrikant
HCB906CN
Merk
Ilve
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Inbouwmaten ( h x b x d )
75 x 835 x 475 mm

Garantie

Ilve geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de ILVE kookplaat inbouw HCB906CN/AWC. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Ilve Nederland.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen welke voorkomen uit gebruikersfouten vallen niet onder de garantie. Tevens vallen de kunststof onderdelen buiten de garantie regeling.

Wat te doen bij een storing?
Wij adviseren u om allereerst rechtstreeks contact met ons op te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met de fabrikant, maar dan zijn wij niet op de hoogte van uw storing en kunnen wij u dus niet ondersteunen. U kunt ons het beste per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115 bereiken. Uw storing zal vervolgens besproken worden met Ilve Nederland en vervolgens zal - afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek, uw woonplaats en de planning - worden besloten of de service dienst van De Schouw Witgoed of van Ilve Nederland naar u toe zal komen. Hierover zult u gebeld worden, zodat er direct een afspraak gepland kan worden.

Contactgegevens Ilve Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aangeven rechtstreeks contact op ten men met Ilve Nederland dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180 615 518 of per mail op info@ilve-nederland.com.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Huidig product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag