Inbouwen kookplaat

Een inbouw kookplaat in de keuken wordt geplaatst in de bestaande of nieuw te creëren nis (gat in het aanrecht). Deze maatvoering is dus het uitgangspunt voor de keuze van de juiste vervanger. Natuurlijk is het bij diverse aanrechtbladen (zoals hout) mogelijk de nis te vergroten om zodoende een bredere kookplaat kwijt te kunnen. Houdt hierbij wel rekening met de breedte van de afzuigkap.

Hierbij worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
Bij het inbouwen zijn de volgende werkzaamheden niet inbegrepen:
Meerwerk m.b.t. bovenstaande zal op basis van nacalculatie aan u doorberekend worden. Deze optie is zowel in Nederland als in België (alleen Nederlandstalig-gedeelte) beschikbaar.

Apart bijbestellen aansluitmateriaal

Bij een kookplaat wordt standaard geen aansluitmateriaal zoals een gasslang, perilex aansluitsnoer e.d. meegeleverd. Dit is echter wel nodig voor het installeren van de kookplaat. Als u er dus voor kiest om de monteur de kookplaat aan te sluiten dan dient u hierbij ook de benodigde aansluitmateriaal mee te bestellen.

Op onze website vind u boven de 'Extra Services' een overzicht van het benodigde 'Aansluitmateriaal'. Bestel dit in de order mee en de monteur beschikt gegarandeerd over de juiste aansluitmaterialen.

Maattekening inbouw kookplaat

Bij elke inbouw kookplaat staat een maattekening afgebeeld. Belangrijk is om - voor aanschaf - aan de hand van de maattekening te controleren of de kookplaat ook daadwerkelijk op de door u gewenste plaats ingebouwd kan worden.

Aandachtspunten:

Tip: Neem bij twijfel of voor advies contact met ons op!

Hoe werkt het

Bij elke inbouw apparaat vind u de mogelijkheid om te kiezen voor 'Inbouwen' als extra service. Als u dit heeft aangevinkt zal de monteur - na binnenkomst van het apparaat - telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het inbouwen van uw kookplaat.