2 artikel(en)

Een Bauknecht vaatwasser is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht vaatwasser komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht vaatwasser combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.

Verschillende uitvoeringen

Het assortiment inbouw vaatwassers van Bauknecht is zeer breed en biedt voor elke uitvoering een bijpassende invulling. Naast de standaard inbouw modellen van 60 centimeter breed biedt Bauknecht ook invulling voor smalle vaatwassers van 45 centimeter breed. Daarbij kan het standaard model van 60 centimeter breed uitgevoerd worden in een standaard hoogtemaat, maar ook in een verhoogde uitvoering voor XXL keukens. Deze keukens hebben een nishoogte van 86 tot 92 centimeter. Door plaatsing van een verhoogd model vaatwasser ontstaat er meer binnenruimte waardoor hoge onderborden in de onderkorf en hoge wijnglazen in de bovenkorf geplaatst kunnen worden.

Half en volledig geintegreerde inbouwvaatwassers

Bauknecht biedt zowel vaatwassers waar een volledig keukenfront op geplaatst kan worden als ook modellen waar het front onder het bedieningspaneel geplaatst kan worden. Dit laatste model wordt veelal toegepast als vervanging van huidige vaatwassers. In nieuwe keukens wordt tegenwoordig gekozen voor een volledig geïntegreerd model. De vaatwassers van Bauknecht bieden zeer goede prestaties welke onder andere onderscheidend zijn door:

PowerClean+ voor sterk vervuilde vaat

De unieke hogedruksproeistralen verwijderen zelfs de meest hardnekkige vervuiling van uw vaat op een krachtige manier – zonder voorspoelen. Een ander voordeel: dankzij de slimme indeling passen uw pannen verticaal in de afwasautomaat. Dit betekent extra ruimte voor meer borden!

PowerDry droogt zelfs uw kunststof servies

Zonder nadrogen: in slechts 1 uur* wordt kunststof en glas buitengewoon goed gedroogd – dankzij innovatieve PowerDry technologie met dubbele luchtcirculatie.

Zeer zuinig energieklasse A+++ label

Met Bauknecht afwasautomaten bespaart u tot maar liefst 20% energie**, dankzij energieklasse A+++, waarbij het energieverbruik constant laag blijft. Dit is goed voor het milieu en uw portemonnee.