Professioneel


1 artikel(en)

De Schouw Witgoed heeft 1463 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10
Bij horeca, (sport)verenigingen, kinderdagverblijven etc. is een snelle vaatwasser onmisbaar. Deze vaatwasser zorgt voor een continue doorstroom van uw vaat. (Semi-)professionele vaatwassers bieden hiervoor de perfecte oplossing. Deze vaatwasser hebben niet alleen programmatijden tot wel 17 minuten (!), maar zijn ook geschikt om vaak achter elkaar te draaien. Daarnaast zijn het aantal wasbeurten die deze afwasmachines aankunnen vele malen hoger dan een huishoudelijk apparaat. Kortom, indien de situatie daar om vraagt, is een professionele vaatwasser zeker het overwegen waard. De aanschafprijs is natuurlijk hoger, maar onder aan de streep zult u zien dat u per keer dat de vaatwasser draait ook aanzienlijk goedkoper uit bent.

Super snel afwassen

Zoals reeds vermeld is één van de belangrijkste voordelen van een professionele vaatwasser - naast natuurlijk de levensduur - de supersnelle draaitijd. Dankzij de meerfasen aansluiting en de invoer van warm water kan veel sneller een super schoon wasresultaat behaald worden. Op basis van uw situatie is het dan ook belangrijk een bijpassend model te selecteren.

In heel veel verschillende uitvoeringen leverbaar

Professionele afwasautomaten zijn in zeer veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Naast vrijstaande en inbouw modellen zijn er standaard vaatwassers, vaatwassers met tank, doorschuif vaatwassers etc. Alles af te stemmen op basis van uw situatie en uw aanbod.