10 artikel(en)

10 artikel(en)

Een vaatwasser van Whirlpool biedt redelijke kwaliteit voor een scherpe prijs

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool vaatwasser. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool vaatwasser is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.

Verschillende inbouw afwasmachines in keukens

Omdat steeds meer keukens voorzien zijn van inbouw keukenapparatuur, dient u bij vervanging voor een vergelijkbaar model te kiezen. De inbouw vaatwassers van Whirlpool zijn leverbaar met een bedieningspaneel aan de voorzijde (half geintegreerd) en een volledig weggewerkt paneel (volledig geintegreerd). Bij beide modellen kan uw eigen keukenpaneel weer voor de inbouw vaatwasser gemonteerd worden, waardoor het design van uw keuken doorgetrokken wordt.

Whirlpool vaatwassers leveren goede prestaties

Whirlpool heeft het assortiment inbouw vaatwassers uitgevoerd met goede specificaties en een scherpe prijsstelling. Onder andere de PowerClean functie is hier een goed voorbeeld van. Deze functie zorgt voor optimale reiniging van potten en pannen welke extra vuil zijn. Praktisch verder is de zuinige energieklasse van de verschillende vaatwassers.