Pelgrim inbouw vaatwasser


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een inbouw vaatwasser van Pelgrim

Als u op zoek bent naar de combinatie van een fraai design en goede specificaties voor een betaalbare prijs dan biedt een Pelgrim inbouw vaatwasser u hiervoor een zeer interessante oplossing. Door heel gericht te kijken naar de concurrentie en zelf op het gebied van ontwikkeling voorop te lopen biedt en Pelgrim inbouw vaatwasser u een zekerheid voor iedere keuken. En - zoals u dat bij een Pelgrim inbouw vaatwasser mag verwachten - natuurlijk met bijzonder veel aandacht voor verbruik en milieu. Want een Pelgrim is een verantwoord product waar u jarenlang plezier van mag verwachten.


Diverse afmetingen

Het merk Pelgrim heeft een volledige lijn inbouwvaatwassers in het assortiment. Afhankelijk van de aanwezige ruimte in uw keuken en de mogelijkheden voor aansluiting kan u kiezen voor een standaard vaatwasser, een smaller model van 45 centimeter breed of een verhoogd model vaatwasser. Deze laatste is 4 centimeter hoger dan een standaard vaatwasser en heeft zodoende meer binnenruimte. Ideaal indien u grote onderborden heeft welke u in de onderkorf wenst te plaatsen, maar tegelijkertijd ook uw wijnglazen in de bovenkorf wil plaatsen. Of indien u een vaatwasser wenst met een besteklade: dan is deze extra ruimte ideaal voor plaatsing van deze lade.

Bepaal de juiste vaatwasser met de volgende stappen

Bij vervanging van uw huidige vaatwasser is het dus belangrijk de nismaten (gatmaten) en afmetingen van uw huidige vaatwasser te bepalen en deze te controleren met de maattekening van de nieuwe vaatwasser. Zodoende kunt u bepalen of de nieuwe vaatwasser gaat passen. Bepaal hierbij eerst of u vaatwasser 45 of 60 centimeter breed is en vink de juiste keuze in de linker kolom op onze website aan. Bepaal vervolgens of u een bedieningspaneel aan de voorzijde heeft (half geïntegreerde vaatwasser) of dat uw vaatwasser een volledig keukenpaneel heeft. De bediening zit in dat geval bovenop de deur. U heeft dan een volledig geïntegreerde uitvoering. Vind ook deze optie aan in de linker kolom.

Het is nu nog een kwestie van het bepalen van de juiste hoogte. Meet hiervoor de hoogte van uw deurtje en de hoogte van de grond tot onderkant aanrecht op. Indien het deurtje ongeveer 72 centimeter hoog is, dan heeft u een standaard hoogte van de vaatwasser. U dient dan ook een hoogte van onderkant aanrecht tot de grond van ongeveer 82 tot 86 centimeter gemeten te hebben. Vink de optie 'standaard hoogte' aan. Indien u een hoogte van het deurtje van ongeveer 78 centimeter gemeten heeft, dan is de maat van grond tot onderkant aanrecht ongeveer 86 tot 92 centimeter. U heeft in dat geval een verhoogd model vaatwasser. Vink nu de optie verhoogd aan.

De uiteindelijke selectie welke u nu over houdt zijn de Pelgrim vaatwassers welke in uw keuken passen. De overgebleven modellen passen allemaal en verschillen in specificaties, prijs en indeling.