7 artikel(en)

7 artikel(en)

Een vaatwasser van Inventum met 5 jaar garantie

Een Inventum vaatwasser wil uitblinken in kwaliteit en details. De focus ligt daarbij op gemakkelijk te bedienen producten welke in design en kwaliteit dienen onderscheidend dienen te zijn. De Inventum vaatwasser voegt daar een concurrerende prijsstelling aan toe en geeft u ook nog eens 5 jaar garantie. Met een Inventum vaatwasser heeft u dan ook zeker een product waarvan u jarenlang plezier mag verwachten.

Half en volledig geïntegreerde Inventum vaatwassers

Met de vaatwassers van Inventum kunt u invulling geven aan zowel de uitvoeringen met bedieningspaneel aan de voorzijde als ook de volledig geintegreerde vaatwassers. Bij dit laatste type is de bediening bovenop de rand van de vaatwasser geplaatst. Afhankelijk van het huidige model in uw keuken bepaald u de keuze voor één van beide uitvoeringen. Praktisch verder bij de Inventum vaatwassers is de roestvrijstalen kuip en de eenvoudige bediening.

Handige functies

De inbouw vaatwassers van Inventum beschikken over enkele handige functies welke in dagelijks gebruik praktisch kunnen zijn: de mogelijkheid om de starttijd uit te stellen en zodoende de vaatwasser 's nachts te kunnen laten draaien; het aflezen van de resterende looptijd van het het programma en de flexibele indeling van de korven. Deze zorgen ervoor dat u uw vaatwasser geheel naar eigen wens kunt indelen zoals u dat zelf wil.

Uitvoering met besteklade

De keuze voor een bestekmand of een besteklade is zeer persoonlijk. Het is lastig hierin advies te geven, naast het simpelweg op een rij zetten van de voordelen van een besteklade. Deze zijn een betere reiniging van uw bestek, gemakkelijker opruimen van het servies indien deze gesorteerd in de besteklade zijn geplaatst en meer ruimte in de onderkorf (daar bevindt zich immers geen bestekmand meer). Desondanks zijn er consumenten die nooit meer anders zouden willen, maar ook consumenten die dit negatief ervaren.

Een Inventum afwasmachine kopen

Indien u uw huidige vaatwasser gaat vervanging in uw keuken is het belangrijk altijd de afmetingen te controleren. Dit kunt u het beste doen door de afmetingen van de nis in uw keuken en hoogte van uw keukenpaneeldeur op te meten en deze te vergelijken met de afmetingen van de nieuwe Inventum afwasmachine. Hiervoor vindt u op onze website handige maattekeningen welke u hierin ondersteunen. Mocht u nog vragen hebben of twijfelen of het model past, neemt u dan contact met ons op !