17 artikel(en)

17 artikel(en)

Flex kraan van Quooker - met flexibele uitloop

De Flex keukenkraan is de engie Quooker kraan met een flexibele uittrekslang in de uitloop van de kraan. Deze zorgt voor een extra bereik in de spoelbak, maar is ook ideaal voor het vullen van glazen e.d. De slang is veilig en kan alleen gebruikt worden voor koud en warm water. Na gebruikt kunt u de slang weer eenvoudig in de uitgangspositie terug plaatsen.

De Quooker FLEX is voorzien van een flexibele uittrekslang voor koud en warm water. U kunt hem eenvoudig overal op richten. Hierdoor is het niet alleen gemakkelijk om de vaat schoon te spoelen, maar is het bijvoorbeeld ook handig bij het wassen van groenten of het reinigen van de spoelbak. Dankzij de kokendwaterstop kan de Quooker Flex geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is.

Technische eigenschappen
De Flex keukenkraan wordt standaard geleverd in het chroom, maar is ook beschikbaar in het roestvrijstaal en - vanaf half 2019 - ook in het zwart. De kraan is 41,2 cm. hoog, heeft een sprong van 22 cm en beschikt over een draaicirkel van 270 graden. Voor plaatsing van de kraan dient een gat van 35 mm. in het aanrecht aanwezig te zijn.