Inductie kookplaat met afzuiging met facet geslepen rand of zoneloze


3 artikel(en)

Een inductie kookplaat met afzuiging met facet geslepen rand

Het design van een inductie kookplaat met afzuiging vormt steeds meer een bepalende factor bij aanschaf van een nieuwe keuken of vervanging van de huidige inductie kookplaat met afzuiging. Bij een inductie kookplaat met afzuiging met facet geslepen rand heeft u een fraaie afwerking en voorkomt u een hoge stootrand waar - met het stoten van pannen of andere voorwerpen - de kookplaat beschadigd kan raken.

Een zoneloze inductie kookplaat met afzuiging

Door de groeiende vraag naar inductie kookplaten is ook de ontwikkeling in dit segment versneld. Eén van de grootste verbeteringen is de zoneloze inductie zones. Hierbij bent u met uw pan niet gebonden aan de ronde zone welke op de kookplaat afgebeeld is, maar kunt u uw pan op elke gewenste locatie op de kookplaat plaatsen. De enige voorwaarde is dat de pan een kruisje, punt of rond welke op de plaat is aangegeven ergens moet raken. Daarmee wordt namelijk de warmteoverdracht geactiveerd.

Dankzij zoneloze inductie is het mogelijk uw pannen veel beter over de kookplaat te verdelen. U houdt daardoor meer ruimte voor grote en kleine pannen over.