Etna of La Cottura kookplaten met 230 Volt aansluiting


8 artikel(en)

8 artikel(en)

La Cottura kookplaat

Ontdek de verfijnde producten van het Italiaanse topmerk La Cottura. Onderscheidende inductie kookplaten uitgevoerd met een geintegreerde afzuiging.

Uniek aan deze lijn kookplaten is het volledig opklapbare kookvlak welke door middel van een gepatenteerden gas verenconstructie omhoog blijft staan. Hierdoor kunnen eenvoudig het filter en andere zaken gereinigd worden.

De kookplaat beschikt verder over randafzuiging aan beide zijde van de kookplaat waardoor een beter zuigresultaat behaald wordt dan bij afzuiging in het midden. Omdat via randafzuiging - in tegenstelling tot de meeste andere kookplaten - de La Cottura kookplaten niet direct in contact staat met het filter zal over langere termijn een veel beter afzuigresultaat behaald worden.


Een kookplaat van ETNA

Een Etna kookplaat is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna kookplaat positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna kookplaat een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een kookplaat met 230 Volt aansluiting

Veel keramische en inductie kookplaten welke 3 of meer zones hebben dienen aangesloten te worden op een 2-fasen elektra aansluiting. Indien dit nog niet in de keuken aanwezig is, dient hiervoor een nieuwe aansluiting aangelegd te worden. Naast een aanpassing in de meterkast dient hiervoor ook een nieuwe 5-aderige kabel getrokken te worden. Dit is lang niet overal mogelijk, zeker niet in service flats.

Een kookplaat uitgevoerd met een 230 Volt aansluiting kan in dit geval een oplossing zijn. Bij deze kookplaten is een elektronische begrenzer opgenomen welke ervoor zorgt dat het aanwezige vermogen niet overschreden wordt. Concreet betekent dit dat twee zones op vol vermogen gebruikt kunnen worden. Indien u een derde zone op vol vermogen bijschakeld, zal de kookplaat automatisch het beschikbare vermogen over de drie zones verdelen. In de praktijk betekent dit dat het kookproces langer zal duren. Zodoende wordt dit type kookplaat als oplossing gezien in gevallen dat het niet anders kan, maar blijft een kookplaat met 2-fasen aansluiting de voorkeur houden.