Luxe koel/vriescombinaties van Smeg

Artikel geplaatst op: 13-11-2014 | update datum: 03-06-2018
Ter aanvulling van het assortiment vrijstaande koelkasten heeft SMEG Nederland twee exclusieve modellen aan het assortiment toegevoegd: de FC370X2PE (185 cm. hoog) en de FC400X2PE (201 cm. hoog). Deze luxe koel/vriescombinaties zijn uitgevoerd met roestvrijstaal front (echt vingervlekvrij roestvrijstaal) en voorzien van een lange stanggreep. De zijwanden zijn uitgevoerd in zilvermetalic.

SMEG introduceert twee nieuwe koel/vriescombinaties: FC370X2PE en FC400X2PE
SMEG introduceert twee nieuwe koel/vriescombinaties: FC370X2PE en FC400X2PE


Fraai interieur in koelgedeelte

Bij de ontwikkeling van de nieuwe lijn is bijzonder veel aandacht besteed aan een fraai en praktisch interieur. Direct bij het openen van het koelgedeelte valt de heldere LED verlichting op. In beide zijwanden zit een LED strip gemonteerd waardoor op elke hoogte overzicht is.

Het interieur is verder voorzien van degelijke leggers van veiligheidsglas welke desgewenst in hoogte verstelbaar zijn. Flessen e.d. kunt u in de transparante vakken in de binnendeur plaatsen, maar ook op het chromen flessenrek.

De nieuwe lijn koelkasten beschikken over een fraai en helder interieur
De nieuwe lijn koelkasten beschikken over een fraai en helder interieur


Het koelgedeelte is verder voorzien van een ruime groentelade. Praktisch verder is het multi airflow system voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Deze temperatuur wordt aan de buitenzijde via het display ingesteld, waarbij het mogelijk is om de temperatuur in koel- en vriesgedeelte apart van elkaar in te regelen.

No-Frost vriezer

Het vriesgedeelte bestaat uit 3 laden en bevindt zich aan de onderzijde. Met een inhoud van 99 liter biedt deze nieuwe lijn een ruime inhoud. Praktisch hierbij is het no-frost systeem waardoor ontdooien tot het verleden behoort. Zeer comfortabel dus in dagelijks gebruik.

Eenvoudige bediening via het display voor op het koelgedeelte
Eenvoudige bediening via het display voor op het koelgedeelte


Combineren

De FC370X2PE en FC400X2PE zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld het nieuwe strakke fornuis de Smeg DS9GMX. Dit fornuis heeft een vergelijkbare roestvrijstalen borsteling, is eveneens strak vormgegeven en kan zodoende op fraaie wijze gecombineerd worden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.