Smeg inbouw apparatuur in landelijk design

Artikel geplaatst op: 28-01-2015
De introductie van de 90 en 110 cm. brede fornuizen van SMEG behorend bij de Tradizionale serie is zeer succesvol verlopen. Mede vanwege de grote vraag naar deze stijl heeft SMEG nu ook inbouw ovens, kookplaten en magnetron met grill op de EuroCucina 2014 geintroduceerd.

De nieuwe SF6920NE inbouw oven is ook in de kleur creme leverbaar
De nieuwe SF6920NE inbouw oven is ook in de kleur creme leverbaar


In zwart en creme

De nieuwe producten worden geleverd in de kleuren creme en zwart en zijn voorzien van de kenmerkende Tradizionale stijl. Dit komt mede tot zijn recht in het relief in de deur, de letters SMEG onder aan de oven / magnetron en de kenmerkende greep en knoppen.

Bij de kookplaat is ook met het design van de pandrager rekening gehouden met de bepalende vormen.

Assortiment

Oven
SMEG heeft op de EuroCucina een luxe inbouw oven geintroduceerd welke voorzien is van een energieklasse A -20%. De oven is uitgevoerd met 13 functies waaronder een praktische Vapor Clean reinigingsfunctie. De oven beschikt verder over 24 automatische programma's welke met behulp van de draaiknoppen ondersteund door het LCD display eenvoudig zijn in te stellen. Praktisch verder bij de oven is de optie snel voorverwarmen en de aparte rijs functie. De creme uitvoering is type SF6920PE en de zwarte uitvoering de SF6920NE.

Magnetron
De magnetron is eveneens leverbaar in zwart (SF4920MNE) en creme (SF4920MPE) en is voorzien van 7 functies. De binnenzijde is uitgevoerd met emaille welke eenvoudig te reinigen is. De bediening is vergelijkbaar met de oven en heeft eveneens een LCD display. Praktisch verder is de ECO-light optie en de functie Quick Start.

De nieuwe SF4920MPE magnetron uit de Tradizionale serie
De nieuwe SF4920MPE magnetron uit de Tradizionale serie


Kookplaat
De kookplaat is 70 cm. breed en beschikt over een wokbrander in het midden. Zeer praktisch is het feit dat de binnenste en buitenste ring van deze wokbrander apart bedienbaar zijn. Zo kunt u de kookplaat op vol vermogen laten brander door allebei de ringen te ontsteken, maar kunt u eveneens sudderen op deze brander door alleen de kleine binnenste ring te ontsteken.

De bijpassende kookplaat type R975NE uitgevoerd in 70 cm. breed
De bijpassende kookplaat type R975NE uitgevoerd in 70 cm. breed


De kookplaat beschikt verder over gietijzeren pannendragers en een thermokoppel vlambeveiliging en is eveneens leverbaar in zwart (SF975NE) en creme (SR975PE)

5 artikel(en)