Array ( [0] => informatie [1] => m-system ) urlpad is informatie_m-system
Logo van

M-System, made by Boretti

M-System - made by Boretti - biedt een fraai assortiment keuken inbouw apparatuur en bijpassende keuken modules welke voor een zeer concurrerende prijs aangeboden worden. Boretti wil hiermee kwaliteit betaalbaar maken en biedt - mede door de exclusieve keuken modules en fornuizen - een fraai vormgegeven lijn keukenproducten waar u een volledige inrichting mee kunt verzorgen.

Keukenmodules
Het keuken concept van M-System omvat diverse losse keuken kasten welke in diverse breedtematen beschikbaar zijn. Tevens zijn er hoge kasten, een carrousel kast en diverse bovenkasten in het assortiment aanwezig. Deze keukenkasten zijn reeds voor gemonteerd en plaatsing hiervan is dus zeer eenvoudig. De keukenkasten worden geleverd met aanrechtblad, welke in een aantal varianten (waaronder bijv. graniet) leverbaar is. Deze keukenkasten kunt u vervolgens combineren met vrijstaande of inbouw apparatuur. Zo is de combinatie met een bijpassend M-System fornuis een zeer fraaie optie, maar ook een roestvrijstalen spoelunit kast of vrijstaande koelkast is een fraaie combinatie.

Keuken inbouw apparatuur
Eventueel in combinatie met deze keukenmodules kunt u de inbouw apparatuur van M-System plaatsen. Een compleet programma met kookplaten, ovens, combi's, M-System afzuigkappen, koelkasten, vaatwassers e.d. met een hoge prijs/kwaliteit verhouding. De apparatuur is eenvoudig te plaatsen.

1-18 of 62 

Gerelateerde berichten:
De Schouw Witgoed heeft 1516 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10