Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Assortiment

M-System heeft een brede lijn design fornuizen welke veelal uitgevoerd zijn in een breedte van 90 centimeter. Daarnaast is ook een 70 cm. breed model en een 120 cm. brede variant beschikbaar. Deze laatste is uitgevoerd met twee grote ovens en heeft een 7-pits kookgedeelte. Het assortiment is verder op te delen in twee series: een serie strak uitgevoerde fornuis welke in het roestvrijstaal, antraciet of zwart beschikbaar zijn en een klassieke lijn fornuizen. Deze Classic serie is leverbaar in het mat zwart of crème en is zowel met een enkele ruime als ook met een dubbele oven beschikbaar.

Fornuizen op gas of op inductie

Vanwege de groeiende vraag naar koken op elektra heeft M-System ook een breed programma inductie fornuizen. Een inductie kookvlak is niet alleen veilig in gebruik, het is eveneens eenvoudig schoon te maken en zorgt voor een directe warmteoverdracht van zone op pan. Indien u de pan van de zone afhaalt zal deze overdracht direct onderbroken worden.

Naast de inductie modellen is het merendeel van M-System fornuizen met een gas kookvlak. Veel van deze modellen hebben een wokbrander (twee - rings brander met extra vermogen) waarop een wok of een grote pan snel op temperatuur gebracht kan worden. Bij het wokken wordt vlees, vis en andere groente door het hoge vermogen van de brander direct dichtgeschroeid, waardoor smaken, kleuren en vitaminen behouden blijven.

Onderscheidend: fornuizen met draaispit

Binnen het assortiment M-System fornuizen zijn twee modellen met een draaispit beschikbaar. Deze beide MFNTD modellen zijn voorzien van een dubbele oven waarbij de draaispit in de kleine oven rechts geplaatst is. Met deze braadspit kunt u vlees en andere gerechten heerlijk mals grillen en daarbij voorzien van een knapperige buitenzijde.

Bijpassende M-System afzuigkappen en accessoires

Bij de serie fornuizen zijn eveneens een groot aantal bijpassende accessoires en M-System afzuigkappen verkrijgbaar. Hiermee is het mogelijk het fornuis te combineren met een bijpassende achterwand en afzuigkap om zodoende een strakke set in uw keuken te kunnen plaatsen. Afhankelijk van uw situatie kunt u het fornuis hierbij combineren met een strakke afzuigkap, een afzuigkap met een hoog vermogen of juist een motorloze afzuigkap voor een woning met mechanische ventilatie.