Logo van falcon

Falcon fornuizen en keuken apparatuur

Falcon - onderdeel van het Engelse merk AGA - heeft over de jaren een gerenommeerde naam opgebouwd op het gebied van vrijstaande fornuizen met een klassiek landelijk design en een hoogwaardig design. De ruggengraat van de Falcon fornuizen is een sterke solide chassis welke Falcon in diverse afmetingen beschikbaar heeft. Op dit chassis worden onder andere de Classic, Classic de Luxe, de Kitchener en de ELAN gebouwd. Door de vormgeving van deuren en het kookvlak aan te passen ontstaat een geheel ander fornuis met een eigen kenmerkend design. De Falcon fornuizen zijn leverbaar in zeer veel verschillende kleuren en kunnen - vanwege het kenmerkende klassieke design - perfect in een landelijke keuken ingepast worden. Echter is het tegenwoordig ook een trend om een klassiek fornuis in een strakke keuken te plaatsen om zodoende een statement te maken.

Strakke Falcon fornuizen

Naast het assortiment landelijke fornuizen heeft Falcon met onder andere de Toledo, de Professional en de Nexus diverse strakke fornuizen in het programma. Kortom: Falcon biedt voor elk design een invulling waarbij echter de kwaliteit voorop staat.

Falcon brochure

Het complete assortiment Falcon brochure welke u kunt downloaden in pdf formaat. Daarin vindt u - naast de brede lijn fornuizen - ook de bijpassende accessoires en afzuigkappen.

1-18 of 63


De Schouw Witgoed heeft 1502 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10