Falcon Falcon Plus 90 zwart afzuigkap wand model, zwart

Belangrijke kenmerken

Afzuigcapaciteit (m3)
740,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Alle opties weergeven

Levertijd: 2-4 werkdagen, mits op voorraad bij fabrikant
TIP: Chat, mail of bel voor actuele levertijd

€ 899,00

Gratis bezorging in Nederland

Korte beschrijving

Lees verder

De Falcon Plus 90 zwart is een 90 cm. brede schouw model afzuigkap geschikt voor montage aan de wand. Het design past perfect bij de Classic en Elan serie fornuizen.

Deze zwarte afzuigkap heeft een hoog vermogen van 740 m3/uur welke in 3 standen is in te regelen. De afzuigkap is verder voorzien van heldere halogeen verlichting aan de onderzijde. Daar tussen bevindt zich de bediening door middel van een schuif.

Gebruiken als recirculatie afzuigkap
Desgewenst is het mogelijk de Falcon Plus 90 als recirculatie uitvoering te gebruiken. U dient hiervoor apart de koolstoffilters of plasmafilter te bestellen en deze op de daarvoor aangewezen plek te plaatsen. De lucht wordt nu aangezogen, vervolgens van vet ontdaan via het aluminium filter waarna de kooklucht van de geur ontdaan wordt door het koolstoffilter / plasmafilter. Uiteindelijk kan de 'schone' lucht dan weer in deze ruimte teruggeblazen worden.

Info van fabrikant

Falcon Plus 90 afzuigkap
Leverbaar in zwart of roestvrijstaal
Afzuigcapaciteit 740 m3


- 1 motor, dubbele werking, 3 snelheden.
- Afzuigcapaciteit max. 740 m3/u.
- Geluidsniveau DBA 28 - 64
- Halogeenverlichting 2 x 40W.
- 3 aluminium vetfilters (vaatwasbestendig)
- Afvoer Ø 150 mm, los reductiedeel naar 120 mm.

- Optioneel: recirculatie met koolstof filters

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
740,00
Breedte afzuigkap (cm)
90,00
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Merk
Falcon
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
Halogeen verlichting, Schouw model
Geluidsniveau (db)
64,00
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij de aankoop van de FALCON afzuigkap wand Falcon Plus 90 zwart ontvangt u 2 jaar volledige garantie. Deze garantie geldt voor zowel de voorrijkosten, het arbeidsloon als voor de onderdelen.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Zoals reeds aangegeven betreft de garantie het gehele verhaal. Alleen storingen voortkomend uit fouten in gebruik en/of kunststof onderdelen vallen buiten deze garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of per telefoon op nummer (035) 69 18 115. De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service en reparatie dienst. Bij storingen zullen we een inschatting maken hoe we zo snel mogelijk en op de beste wijze uw storing op kunnen lossen, eventueel in samenspraak met Falcon Nederland.
Afhankelijk van deze uitkomst, uw woonplaats en de planning zal worden besloten of onze eigen service dienst of de service dienst van Falcon Nederland naar u toe zal komen. Hierover zal er telefonisch contact met u opgenomen worden waarbij direct een afspraak voor bezoek van de monteur kan worden ingepland.

Contactgegevens Falcon Nederland:
Wij prefereren dat u uw storing bij ons meldt zodat wij u van dienst kunnen zijn. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact op te nemen met Falcon Nederland, dan kunt u dit doen op telefoonnummer 0180-647000 of per mail op info@denardi.nl. Tevens is het mogelijk om de website van Falcon het service formulier in te vullen.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Falcon

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag