boretti logo

Boretti fornuizen en keukenapparatuur


Semi professionele keuken apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Dat is Boretti. Met een breed assortiment fornuizen en keuken inbouw apparatuur biedt Boretti u een invulling voor alle keukenapparatuur voor een moderne keuken. En dan is niet alleen de professionele vormgeving of de robuuste kwaliteit datgene wat opvalt. Juist de kleine details op het gebied van functionaliteit maken Boretti tot een gevraagd product.

Naast het versterken van het assortiment heeft Boretti ook de focus van apparatuur passend bij de ontwikkeling van de markt. Neem bijvoorbeeld de opkomst van inductie koken en het energie besparen bij het gebruik van de afzuigkap (waarom alle kooklucht naar buiten blazen, immers in de winter wordt daarmee ook de warme lucht naar buiten toe weggezogen) etc. Door te weten wat er speelt en goede contacten te onderhouden biedt Boretti keer op keer een passende oplossing voor eigentijdse uitdagingen.

Boretti producten:

Contactgegevens Boretti :

Bezoekadres showroom:
Abberdaan 114
1046 AA AMSTERDAM

Adresgegevens:
Abberdaan 114
1046 AA AMSTERDAM

Contactgegevens:
T: (020) 436 34 39
F: (020) 436 13 26

W:
E: info@boretti.com

Service dienst:
T: (020) 436 35 25


Fornuizen specialist

Fornuizen specialist

Met ruim 2000 verschillende types fornuizen is Boretti de nummer 1 in het aanbod fornuizen in Nederland. Het brede assortiment is overzichtelijk ingedeeld in verschillende series welke op prijs en design zijn samengesteld. Binnen deze series zijn vervolgens weer verschillende uitvoeringen en designs leverbaar, waardoor het grote aantal verschillende modellen verklaarbaar is. Uniek bij Boretti is de mogelijkheid om bijna elk fornuis in ieder gewenste RAL kleur uit te voeren. Naast de standaard kleuren kunt u zo ook uw eigen fornuis geheel custom made in de door u gewenste kleuren laten poedercoaten.
Verschillende series fornuizen

Verschillende series fornuizen

- Linea Toscana - De betaalbare lijn, vooral uitgevoerd in 90 cm. breed en leverbaar met gas- en inductie.
- Linea Inizio - De scherp geprijsde VT serie van Boretti. Een zeer succesvolle serie fornuizen leverbaar met enkele of dubbele oven.
- Linea Principale - Strak vormgegeven serie van 60 tot 150 cm. breed, leverbaar in allerlei uitvoeringen en in 8 verschillende kleuren.
- Linea Quadra - Kleine lijn 100 cm. brede fornuizen uitgevoerd met 3 ovens
- Linea Majestic - Landelijk vormgegeven lijn fornuizen welke 70 cm. diep zijn. Leverbaar in gas- en inductie, van 60 tot 150 cm. breed.
- Linea Maggiore - Deze lijn is geheel nieuw en voorzien van een super gaaf uniek design.
Boretti heeft unieke specificaties

Unieke specificaties

Want waar vindt u een 'gewoon' vormgegeven oven welke op 320 graden kan om echt pizza's te bereiden? Of een combi stoom oven met een boiler techniek voor een betaalbare prijs? En dan hebben we het nog iets eens over de Dual Fuel branders op de fornuizen welke u zowel als wokbrander danwel als sudderbrander kunt gebruiken. Stuk voor stuk praktische oplossingen waarbij zeer goed geluisterd is naar de wensen van de moderne consument. Welkom in de exclusieve wereld van het toonaangevende merk Boretti.

Nieuws berichten:

Ontdek de voordelen van de Boretti Puro 500 plasmafilter
Ontdek de Boretti Puro 500 plasmafilter
Ontdek de nieuwe serie plasmafilters van Boretti. De Puro 500 biedt de oplossing voor iedere recirculatie afzuigkap!...

Ontdek de nieuwe serie plasmafilters van Boretti. De Puro 500 biedt de oplossing...
(lees verder)
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie kookvlak. Betaalbaar, hoogwaardig en zeer fraai vormgegeven....

Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie ...
(lees verder)
Nieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione Maggiore
Nieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione Maggiore
Boretti staat niet stil en is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. In samenwerking met een Italiaanse Design Studio hebben we een geheel nieuwe innovatieve collectie ontworpen, de Collezione Maggiore....

Boretti staat niet stil en is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. In samen...
(lees verder)
Boretti klokje van fornuis en oven instellen
Boretti klokje van fornuis en oven instellen
Uitleg voor het programmeren van de dagtijd op de klok van een Boretti fornuis...

Uitleg voor het programmeren van de dagtijd op de klok van een Boretti fornuis...
(lees verder)
Overzicht accessoires Boretti fornuizen
Overzicht accessoires Boretti fornuizen
Handig overzicht met alle beschikbare accesoires voor de Boretti fornuizen. Ontdek welke mogelijkheden en opties er zijn om nog meer plezier en resultaat uit uw kookkunsten te halen....

Handig overzicht met alle beschikbare accesoires voor de Boretti fornuizen. Ontd...
(lees verder)
Unieke kenmerken bij Boretti fornuizen
Unieke kenmerken bij Boretti fornuizen
Een Boretti fornuis kan bijna geheel naar eigen wens samen gesteld worden. Dat is een grote meerwaarde, maar wist u dat Boretti fornuizen ook in specificaties bijzonder is? Ontdek het zelf...

Een Boretti fornuis kan bijna geheel naar eigen wens samen gesteld worden. Dat i...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Boretti?


BORETTI sudderplaat BAC173

Lekker degelijk en doet wat het moet doen.
Goed kwaliteitsproduct van Boretti!

Beoordeeld door Roel op 19-03-2019

BORETTI sudderplaat BAC173

Sudderen gaat een stuk beter zo
Voldoet aan de wensen zoals beschreven.

Beoordeeld door Dhr. Maar op 19-03-2019

BORETTI sudderplaat BAC173

Veel praktischer koken zo
Handige degelijke warmhoudplaatje met afneembare handgreep . Snel en adequaat geleverd!

Beoordeeld door Romy op 19-03-2019

BORETTI sudderplaat BAC173

Top !
Prima accessoire. Onmisbaar voor het Boretti fornuis. En niet te duur!

Beoordeeld door Inge op 19-03-2019

BORETTI sudderplaat BAC173

Werkt zeer goed
Prima sudderplaat!Verkijk je echter niet op het merk. Wij hebben deze besteld, omdat wij bekend zijn met Boretti en hier goede ervaringen mee hebben. Echter blijkt deze sudderplaat van een dochteronderneming van Boretti te zijn. Wat mij betreft behoorlijk gezichtsbedrog. Klinkt natuurlijk goed, Boretti. Maar je koopt geen officiële Boretti.Gebeld met de Schouw Witgoed hierover, zeiden dat dit aangepast zou worden op de website. Tot op heden nog steeds niet gebeurd (begin december 2013 gebeld). Jammer. Op dit punt na prima service.

Beoordeeld door S. Zwiers op 19-03-2019

BORETTI sudderplaat BAC173

Top weer.
Door dit plaatje kan het eten echt sudderen/stoven zonder het plaatje kookt het op laagste stand nog te hard

Beoordeeld door Roelie op 19-03-2019

BORETTI sudderplaat BAC173

Prima product voor een eerlijke prijs
Sudderplaatje voor het gasfornuis

Beoordeeld door Steeg op 19-03-2019

BORETTI achterwand hoog AWH90

Fraai en makkelijk te monteren, staal wijkt af
Deze achterwand maakt een mooie verbinding tussen het fornuis en de afzuigkap en de aansluiting is perfect. De bevestiging met plakstrips is ook bijzonder eenvoudig.Alhoewel niet storend is het wel zo dat het staal van de achterwand qua uiterlijk (door borsteling?) net iets afwijkt van het staal van het fornuis en de afzuigkap.

Beoordeeld door Blick op 16-03-2019

BORETTI achterwand hoog AWH90

Mijn complimenten
Wederom perfecte levering door De Schouw Witgoed. De achterwand is aantrekkelijk geprijsd en is van zeer goede kwaliteit. Een absolute aanrader voor de moderne keuken!

Beoordeeld door Stefan op 16-03-2019

BORETTI achterwand hoog AWH90

Prima spatwand
Een Boretti spatwand die perfect past achter mijn Pelgrim fornuis. Hij was gemakkelijk te monteren. Helaas ben je hiermee wel beperkt aan 2 montagepunten. 1 daarvan kwam precies op een plek waar leidingen liepen, dus moest ik improviseren met montagekit. Desondanks staat hij wel mooi in de keuken en is effectief in gebruik.

Beoordeeld door Paul op 16-03-2019

BORETTI fornuis antraciet VPN74AN

Fantastisch fornuis, alleen ....
Matige gebruikshandleiding: weinig info over lampjes, knoppen en functies.

Beoordeeld door Driessen op 16-03-2019

BORETTI oven inbouw rvs BPON90IX

Wederom een top inbouw oven van BORETTI !
Ik heb voor de tweede maal in mijn leven een Boretti hete-luchtoven aangeschaft omdat deze mij heel erg blij maakt. Eerst had ik deze oven in Nederland. 10 jaar geleden ben ik ermee naar Frankrijk verhuisd en nu ik weer terug ben in Nederland toch weer gekozen voor de Boretti. Ik kan er goed mee overweg, hij is 0.90 cm breed voor grote ovenschotels. Kortom, het beste apparaat dat ik naar volle tevredenheid sinds 20 jaar gebruik.

Beoordeeld door C. Scholten-Heinsius op 16-03-2019

BORETTI oven inbouw rvs BPON90IX

Nog even wennen
We hebben de oven nu 1,5 week en moeten nog wennen aan de verschillende standen en mogelijkheden. De handleiding geeft niet duidelijk aan welke stand je bij welke gerechten kunt gebruiken. Dus dat is kwestie van uitproberen. Bepaalde gerechten zoals een cake zijn goed gelukt, andere dingen hebben fors langer in de oven gezeten dan ik had verwacht. Onze oude oven had ook veel mogelijkheden maar net iets anders dan deze oven.

Beoordeeld door BA op 16-03-2019

BORETTI oven inbouw rvs BPON60IX

Super fijne oven
Een prachtige veelzijdige oven! Op het RVS komen echt geen vingervlekken - gewoon wonderlijk. Nergens stond exact wat erbij geleverd wordt: twee bakplaten, een rooster en een vangschaal van glas. De vangschaal is heel mooi om te zien dus ook ideaal om warme gerechten op te serveren, maar is ook veel makkelijker schoon te maken dan een bakplaat dus ook in gebruik heel plezierig.Wij vonden het jammer dat maar drie niveaus zijn voorzien van telescopische geleiders (één van de redenen om voor deze oven te kiezen) omdat er nu ook altijd twee niveaus niet voorzien zijn van deze geleiders. Door de geleiders kan je schalen in de oven eerst naar je toe trekken en hoef je ze dan pas eruit te halen. Zeker met grote en zwaardere schalen fijn zodat je je handen niet brandt aan de zijkanten/bovenkant van de oven.Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de prestaties en die zijn allemaal goed: grill, hete lucht rondom en boven/onder, handig is ook het supersnel opwarmen. De temperatuursonde hebben we nog niet geprobeerd.De oven heeft mooie en duidelijke verlichting aan twee kanten en werkt gelukkig stil, want het afkoelen duurt behoorlijk lang maar dat stoort niet qua geluid.

Beoordeeld door E. op 16-03-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Klasse levering en apparatuur !
We hebben al zeer veel plezier van ons prachtig fornuis en zeer goede afzuigkap. Het is bijna professioneel te noemen deze apparatuur. Ook noemenswaardig is de prima verzorgde installatie van beide apparaten, naast de zeer goede uitleg die we hebben gekregen bij de aanschaf. Kortom een aanrader om iets te kopen.

Beoordeeld door Ronald op 16-03-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Zuigt erg goed af, maar ...
Afzuigkap van goede kwaliteit. Mooi om te zien en doet het heel goed.Een klein minpunt: er zit vanaf de fabriek geen terugslagklep in. Als het stevig waait voelen we dat onder de kap als hij uitgeschakeld is. Er is echter wel een bevestigingsmogelijkheid voor een terugslagklep, dus vergeten dachten wij. Bij navraag bij Boretti kregen we een 'vaag' en teleurstellend verhaal. We zouden zelf een klep kunnen aanschaffen, maar dan wordt de kap dus wel duurder.

Beoordeeld door Ingrid op 16-03-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Zeer tevreden. Heel groot verschil met mijn vorige afzuigkap
Prachtig ding! Functioneert uitstekend! Ook makkelijk schoon te houden.

Beoordeeld door Anne Marie op 16-03-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Tevreden
Snelle levering. Goede kwaliteit afzuigkap.Inderdaad niet zo luid.

Beoordeeld door Arjan op 16-03-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Aanrader !
Zeer gebruiks vriendelijk. Het is ook goed en makkelijk schoon te maken doordat je het paneel naar benden kunt doen en zo de filters er uit kan halen om schoon te maken.

Beoordeeld door J op 16-03-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Tevreden, werkt goed.
Mooie kap, maakt wel redelijk veel geluid op hogere stand. Wij dachten dat dit minder zou zijn. Doet z'n werk wel goed, weinig 'luchtoverlast'.

Beoordeeld door D. op 16-03-2019
Boretti heeft 112 product beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1 / 10