boretti logo

Boretti fornuizen en keukenapparatuur


Semi professionele keuken apparatuur van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit. Dat is Boretti. Met een breed assortiment fornuizen en keuken inbouw apparatuur biedt Boretti u een invulling voor alle keukenapparatuur voor een moderne keuken. En dan is niet alleen de professionele vormgeving of de robuuste kwaliteit datgene wat opvalt. Juist de kleine details op het gebied van functionaliteit maken Boretti tot een gevraagd product.

Naast het versterken van het assortiment heeft Boretti ook de focus van apparatuur passend bij de ontwikkeling van de markt. Neem bijvoorbeeld de opkomst van inductie koken en het energie besparen bij het gebruik van de afzuigkap (waarom alle kooklucht naar buiten blazen, immers in de winter wordt daarmee ook de warme lucht naar buiten toe weggezogen) etc. Door te weten wat er speelt en goede contacten te onderhouden biedt Boretti keer op keer een passende oplossing voor eigentijdse uitdagingen.

Boretti producten:

Contactgegevens Boretti :

Bezoekadres showroom:
Abberdaan 114
1046 AA AMSTERDAM

Adresgegevens:
Abberdaan 114
1046 AA AMSTERDAM

Contactgegevens:
T: (020) 436 34 39
F: (020) 436 13 26

W:
E: info@boretti.com

Service dienst:
T: (020) 436 35 25


Fornuizen specialist

Fornuizen specialist

Met ruim 2000 verschillende types fornuizen is Boretti de nummer 1 in het aanbod fornuizen in Nederland. Het brede assortiment is overzichtelijk ingedeeld in verschillende series welke op prijs en design zijn samengesteld. Binnen deze series zijn vervolgens weer verschillende uitvoeringen en designs leverbaar, waardoor het grote aantal verschillende modellen verklaarbaar is. Uniek bij Boretti is de mogelijkheid om bijna elk fornuis in ieder gewenste RAL kleur uit te voeren. Naast de standaard kleuren kunt u zo ook uw eigen fornuis geheel custom made in de door u gewenste kleuren laten poedercoaten.
Verschillende series fornuizen

Verschillende series fornuizen

- Linea Toscana - De betaalbare lijn, vooral uitgevoerd in 90 cm. breed en leverbaar met gas- en inductie.
- Linea Inizio - De scherp geprijsde VT serie van Boretti. Een zeer succesvolle serie fornuizen leverbaar met enkele of dubbele oven.
- Linea Principale - Strak vormgegeven serie van 60 tot 150 cm. breed, leverbaar in allerlei uitvoeringen en in 8 verschillende kleuren.
- Linea Quadra - Kleine lijn 100 cm. brede fornuizen uitgevoerd met 3 ovens
- Linea Majestic - Landelijk vormgegeven lijn fornuizen welke 70 cm. diep zijn. Leverbaar in gas- en inductie, van 60 tot 150 cm. breed.
- Linea Maggiore - Deze lijn is geheel nieuw en voorzien van een super gaaf uniek design.
Boretti heeft unieke specificaties

Unieke specificaties

Want waar vindt u een 'gewoon' vormgegeven oven welke op 320 graden kan om echt pizza's te bereiden? Of een combi stoom oven met een boiler techniek voor een betaalbare prijs? En dan hebben we het nog iets eens over de Dual Fuel branders op de fornuizen welke u zowel als wokbrander danwel als sudderbrander kunt gebruiken. Stuk voor stuk praktische oplossingen waarbij zeer goed geluisterd is naar de wensen van de moderne consument. Welkom in de exclusieve wereld van het toonaangevende merk Boretti.

Nieuws berichten:

Ontdek de voordelen van de Boretti Puro 500 plasmafilter
Ontdek de Boretti Puro 500 plasmafilter
Ontdek de nieuwe serie plasmafilters van Boretti. De Puro 500 biedt de oplossing voor iedere recirculatie afzuigkap!...

Ontdek de nieuwe serie plasmafilters van Boretti. De Puro 500 biedt de oplossing...
(lees verder)
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Boretti Toscana gas- en inductie fornuizen
Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie kookvlak. Betaalbaar, hoogwaardig en zeer fraai vormgegeven....

Ontdek de nieuwe Boretti Toscana serie fornuizen uitgevoerd met gas en inductie ...
(lees verder)
Nieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione Maggiore
Nieuwe lijn Boretti inbouw apparatuur: Collezione Maggiore
Boretti staat niet stil en is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. In samenwerking met een Italiaanse Design Studio hebben we een geheel nieuwe innovatieve collectie ontworpen, de Collezione Maggiore....

Boretti staat niet stil en is continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. In samen...
(lees verder)
Boretti klokje van fornuis en oven instellen
Boretti klokje van fornuis en oven instellen
Uitleg voor het programmeren van de dagtijd op de klok van een Boretti fornuis...

Uitleg voor het programmeren van de dagtijd op de klok van een Boretti fornuis...
(lees verder)
Overzicht accessoires Boretti fornuizen
Overzicht accessoires Boretti fornuizen
Handig overzicht met alle beschikbare accesoires voor de Boretti fornuizen. Ontdek welke mogelijkheden en opties er zijn om nog meer plezier en resultaat uit uw kookkunsten te halen....

Handig overzicht met alle beschikbare accesoires voor de Boretti fornuizen. Ontd...
(lees verder)
Unieke kenmerken bij Boretti fornuizen
Unieke kenmerken bij Boretti fornuizen
Een Boretti fornuis kan bijna geheel naar eigen wens samen gesteld worden. Dat is een grote meerwaarde, maar wist u dat Boretti fornuizen ook in specificaties bijzonder is? Ontdek het zelf...

Een Boretti fornuis kan bijna geheel naar eigen wens samen gesteld worden. Dat i...
(lees verder)


Wat vinden klanten van Boretti?


BORETTI beschermdeksels BAC87

Werkt goed, maar ...
Handvatten zijn niet strategisch geplaatst.

Beoordeeld door Marjan Buijse op 18-01-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Klasse levering en apparatuur !
We hebben al zeer veel plezier van ons prachtig fornuis en zeer goede afzuigkap. Het is bijna professioneel te noemen deze apparatuur. Ook noemenswaardig is de prima verzorgde installatie van beide apparaten, naast de zeer goede uitleg die we hebben gekregen bij de aanschaf. Kortom een aanrader om iets te kopen.

Beoordeeld door Ronald op 18-01-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Zuigt erg goed af, maar ...
Afzuigkap van goede kwaliteit. Mooi om te zien en doet het heel goed.Een klein minpunt: er zit vanaf de fabriek geen terugslagklep in. Als het stevig waait voelen we dat onder de kap als hij uitgeschakeld is. Er is echter wel een bevestigingsmogelijkheid voor een terugslagklep, dus vergeten dachten wij. Bij navraag bij Boretti kregen we een 'vaag' en teleurstellend verhaal. We zouden zelf een klep kunnen aanschaffen, maar dan wordt de kap dus wel duurder.

Beoordeeld door Ingrid op 18-01-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Zeer tevreden. Heel groot verschil met mijn vorige afzuigkap
Prachtig ding! Functioneert uitstekend! Ook makkelijk schoon te houden.

Beoordeeld door Anne Marie op 18-01-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Tevreden
Snelle levering. Goede kwaliteit afzuigkap.Inderdaad niet zo luid.

Beoordeeld door Arjan op 18-01-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Aanrader !
Zeer gebruiks vriendelijk. Het is ook goed en makkelijk schoon te maken doordat je het paneel naar benden kunt doen en zo de filters er uit kan halen om schoon te maken.

Beoordeeld door J op 18-01-2019

BORETTI afzuigkap randafzuiging SHP90SIX

Tevreden, werkt goed.
Mooie kap, maakt wel redelijk veel geluid op hogere stand. Wij dachten dat dit minder zou zijn. Doet z'n werk wel goed, weinig 'luchtoverlast'.

Beoordeeld door D. op 18-01-2019

BORETTI grillplaat geribbeld BAC99

Aanrader
Prima grilplaat voor op m'n Boretti. De plaat ligt niet direct boven de brander maar op de pannendragers boven de visbrander. Daardoor wordt de plaat iets minder heet dan mijn gietijzeren grilpan. Ook is de opwarmtijd langer. De geemailleerde materiaal zorgt voor weinig vastplakkend eten en t is makkelijker te onderhouden dan kaal gietijzer. Al met al 4 sterren. Zou de plaat net zo heet als de gietijzeren pan worden, dan 5 sterren. Service en afhandeling door DeSchouw is perfect!

Beoordeeld door Rob op 16-01-2019

BORETTI afzuigkap rvs SHP990IX

Zeer goede afzuigkap !
Wat een verademing deze nieuwe afzuigkap.! De vorige was net een vliegtuig dat op ging stijgen en de afzuigcapaciteit was onvoldoende. Deze zet je met plezier aan. De tiptoetsen werken heel prettig. Verlichting is uitmuntend! Afzuigcapaciteit te over en nagenoeg geen geluid! Helemaal mee in mijn nopjes!

Beoordeeld door Mario op 16-01-2019

BORETTI bakplaat 90 cm BAC51

Het is een bakplaat, maar had voordeliger gemogen
Prijs kwaliteit redelijk uit verhouding

Beoordeeld door Verkijk op 16-01-2019

BORETTI bakplaat 90 cm BAC51

Klasse
Alles dik in orde!

Beoordeeld door Roy op 16-01-2019

BORETTI bakplaat 90 cm BAC51

Werkt heel goed
Goeie bakplaat, helaas niet over de volledige breedte maar passend in de bestaande houder.

Beoordeeld door Bakker op 16-01-2019

BORETTI oven inbouw SPDR90AN

Even wennen
Was even puzzelen met de bediening van de hoofd oven want die is even iets anders dan onze oude(ook Boretti)

Beoordeeld door Antoine op 04-01-2019

BORETTI oven inbouw rvs BPON60IX

Super fijne oven
Een prachtige veelzijdige oven! Op het RVS komen echt geen vingervlekken - gewoon wonderlijk. Nergens stond exact wat erbij geleverd wordt: twee bakplaten, een rooster en een vangschaal van glas. De vangschaal is heel mooi om te zien dus ook ideaal om warme gerechten op te serveren, maar is ook veel makkelijker schoon te maken dan een bakplaat dus ook in gebruik heel plezierig.Wij vonden het jammer dat maar drie niveaus zijn voorzien van telescopische geleiders (één van de redenen om voor deze oven te kiezen) omdat er nu ook altijd twee niveaus niet voorzien zijn van deze geleiders. Door de geleiders kan je schalen in de oven eerst naar je toe trekken en hoef je ze dan pas eruit te halen. Zeker met grote en zwaardere schalen fijn zodat je je handen niet brandt aan de zijkanten/bovenkant van de oven.Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de prestaties en die zijn allemaal goed: grill, hete lucht rondom en boven/onder, handig is ook het supersnel opwarmen. De temperatuursonde hebben we nog niet geprobeerd.De oven heeft mooie en duidelijke verlichting aan twee kanten en werkt gelukkig stil, want het afkoelen duurt behoorlijk lang maar dat stoort niet qua geluid.

Beoordeeld door E. op 04-01-2019

BORETTI kookplaat gas-op-glas BGKN90

Top. Werkt goed. Ook service boretti heel goed
Na een snelle reparatie (compliment aan de klantenservice van Boretti) werkt onze kookplaat BGK90 nu perfect M.vr.gr. Herman Overkamp

Beoordeeld door H.T.Overkamp op 04-01-2019

BORETTI oven antraciet-messing SP60AN

Zeer veel plezier al van deze oven.
Prachtige retro oven. Makkelijk te bedienen en wordt snel warm. Het glazen raampje biedt goed zicht en je kunt als je wilt het lampje laten branden. Wat ik ook fijn vindt als de tijd voorbij is blijft de oven lang piepen, je kunt het dus niet vergeten.Ook helemaal top is de koele deur, fijn voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen.De oven is nu paar weekjes in mijn bezit, maar ik gok dat ik er jaren plezier van ga krijgen.

Beoordeeld door Susanne op 03-01-2019

BORETTI vaatwasser inbouw BVW653

Goede vaatwasser voor weinig geld
Alles tegelijk kapot, je zult het maar beleven.. We wilden daarom een niet te dure afwasmachine maar natuurlijk wel er een van goede kwaliteit. Het is uiteindelijk de Borati geworden. Deze is makkelijk in te laden en te bedienen. Tot nu toe is alles er altijd schoon uitgekomen. Wat ook erg prettig is, is dat het apparaat minder lawaaierig is dan onze vorige machine. Het afwasprogramma kan zo worden gekozen dat alles snel schoon is, wat handig kan zijn als je snel weer spullen nodig hebt. Andere mogelijkheden zijn er natuurlijk ook. Wij hadden nog nooit van Borati gehoord maar zijn dus tevreden met deze Borati inbouw afwasmachine.

Beoordeeld door D. wobo op 03-01-2019

BORETTI kookplaat inductie BIK66

Complimenten, zeker ook voor De Schouw Witgoed
Prachtige inductie kook plaat! Wordt handzaam geleverd met duidelijke instructie. De instructie is noodzakelijk, vanwege de vele mogelijkheden om het apparaat op de netspanning aan te sluiten. Dit is zelf te doen! Tip: bekijk goed hoe je oude kookplaat aangesloten was. Dat helpt enorm bij het vinden van de aansluiting van de Boretti inductieplaat.De levering van De Schouw Witgoed is werkelijk TOP geweest. Snelle antwoorden, snelle reactie, snelle levering!

Beoordeeld door Jan Arend de Kroon, Elden op 03-01-2019

BORETTI kookplaat inductie BIK66

Een top kookplaat.
Dit is voor ons de eerste keer dat we een inductieplaat gebruiken en hoewel we optimistisch zijn waren we toch een beetje angstig over hoe fijn een inductieplaat zou werken. We gebruiken de Boretti nu ruim een maand en we zijn er heel,erg blij mee. Eerlijk gezegd kunnen we de temperatuur beter regelen dan bij gas en je hebt binnen no-time een ketel water aan de kook. Valt dus niet alleen erg mee maar is echt een vooruitgang.Wij hebben gekozen voor inductie omdat we minder fossiele brandstoffen willen gebruiken en als we over een paar jaar onze cv vervangen dan wordt dat een aardwarmte installatie. Dan zijn we volledig vrij van gas.

Beoordeeld door R.E. Hoogcarspel op 03-01-2019

BORETTI kookplaat inductie BIK66

Werkt goed alleen niet stil
Hij is makkelijk te bedienen alleen hij is niet stil

Beoordeeld door Jo op 03-01-2019
Boretti heeft 110 product beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2 / 10