bertazzoni logo

Bertazzoni apparatuur

Ontdek de keukenapparatuur van het Italiaanse topmerk Bertazzoni. Hoogwaardige kwaliteit apparaten afgewerkt en vormgegeven met Italiaanse precisie. Het merk is voornamelijk gespecialiseerd in koken en onderscheid zich met een brede en fraaie lijn fornuizen welke leverbaar zijn in allerlei uitvoeringen. Fraai verder zijn de bijpassende koelkasten en afzuigkappen waarmee alle zichtapparaten in uw keuken in één merk uitgevoerd kunnen worden.

Bertazzoni producten:

Contactgegevens Bertazzoni :

Bezoekadres showroom:
Florijnweg 23
6883 JN VELP

Adresgegevens:
Florijnweg 23
6883 JN VELP

Contactgegevens:
Tel : 088 8100200
Fax: 088 8100210

W: https://nl.bertazzoni.com
E: info@kitchentech.nl

Service dienst:
Tel : 088 8100200
Fax: 088 8100210


Sinds Bertazzoni werd opgericht in 1882, heeft het bedrijf heeft altijd begrepen dat de keuken centraal staat van het gezinsleven. Onze kooktoestellen zijn altijd al ontworpen om mensen te helpen het beste thuis gekookt te brengen eten aan de familietafel.

Meerwaarde in het assortiment fornuizen

Voor De Schouw Witgoed betekent het dealerschap van Bertazzoni een sterke uitbreiding van het assortiment fornuizen. Dit merk onderscheid zich op belangrijke punten ten opzichte ons bestaande portfolio en is daardoor een echte aanvulling.

Denk hierbij aan:
- Maatvoering: paar milimeter smaller. Bertazzoni fornuizen zijn iets smaller dan andere merken. Zo is een 90 cm. fornuis in de praktijk 89,6 cm. waardoor deze altijd in een standaard nis past. Dit klinkt misschien niet zo spannend, maar in de praktijk is het wel zo fijn als het fornuis tussen twee keukenkasten of in een kookeiland staat.
- Kleuren. Bertazzoni heeft verschillende kleuren in het assortiment die geen enkel ander merk heeft en daardoor echt onderscheidend kan zijn. In combinatie met het fraaie design met het kenmerkende Bertazzoni logo zorgt dit voor onderscheid in het design.
- Specificaties. Bertazzoni fornuizen zijn zeer compleet uitgevoerd en bieden in een brede prijsrange een goede oplossing voor klanten.

Kortom een zeer interessante aanvulling waarbij wij u adviseren om - in uw overweging fase - dit merk zeker mee te nemen in de overweging. Bertazzoni biedt zowel met gas- als met inductie fornuizen een breed assortiment in diverse maten en uitvoeringen.Wat vinden klanten van Bertazzoni?


BERTAZZONI koelkast REF60CONE

Prima
Prima ijskast ,mooie prijs

Beoordeeld door Ingrid op 03-09-2018
Bertazzoni heeft 1 product beoordelingen met een gemiddelde score van 5 van max. 5