Bauknecht, Candy of Siemens condensdroger


6 artikel(en)

6 artikel(en)

Exclusief Candy condensdroger

Een Candy condensdroger combineert unieke producten met unieke specificaties. Door afwijkende maten en interessante oplossingen voor klein behuisden geeft een Candy condensdroger invulling op het moment dat andere merken dit vaak niet kunnen bieden.


Een condensdroger van Siemens

Een Siemens condensdroger staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens condensdroger onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Een Bauknecht condensdroger is onderscheidend

Het merk Bauknecht timmert de laatste jaren sterk aan de weg. In een Bauknecht condensdroger komt dit tot uiting in de goede specificaties en onderscheidende design gecombineerd met een scherpe prijs. Het van oorsprong Duitse merk heeft de laatste jaren diverse RedDot design prijzen binnen gehaald. De Bauknecht condensdroger combineert daarnaast een eenvoudige bediening met een fraaie vormgeving. En natuurlijk met bijzondere aandacht voor goede verbruikerswaarden.


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1746 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5