Novy of Siemens plafond afzuigkappen met plat blokmodel design


1 artikel(en)

Topkwaliteit plafond afzuigkap van Novy

Het merk Novy - voorheen onder de naam Itho verkocht - biedt een zeer degelijke plafond afzuigkap uitgevoerd met de nieuwste technieken en zodoende onderscheidend in kwaliteit. Het merk is dé specialist op dit gebied, hetgeen tot uiting komt in de prestaties, afwerking en bedieningsgemak van de plafond afzuigkap Daarnaast biedt een Novy plafond afzuigkap een zeer breed assortiment met allerlei uitvoeringen waardoor aan bijna elke keuken een goede invulling gegeven kan worden.


Een plafond afzuigkap van Siemens

Een Siemens plafond afzuigkap staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens plafond afzuigkap onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Een strakke plafond afzuigkap in plat blokmodel design

Op basis van de andere apparatuur en het ontwerp van de keuken wordt vaak een type afzuigkap uitgezocht. Bij veel keukens is dat tegenwoordig een strak model. Een platte blokmodel afzuigkap is hierbij een goede optie. Dit model is leverbaar in diverse afmetingen, waarbij een hele dunne rand mogelijk is voor een verfijnd design, maar ook een dikke rand voor een meer robuustere uitstraling.