Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

1-36 of 39

1-36 of 39

Novy plafondunit afzuigkap

Met een plafondunit afzuigkap behoudt u het open karakter van uw keuken doordat de afzuigkap boven het kookeiland geïntegreerd wordt in het verlaagde plafond. Aangezien de afstand tussen kookvlak en afzuigkap echter veel hoger is dan bij een eiland afzuigkap vereist dit enkele technische aanpassingen. Zo dient een plafond unit afzuigkap over een hoger vermogen te beschikken, een hoger rendement en betere verlichting en een handige oplossing voor het bedienen van de afzuigkap.

De plafond afzuigkappen van Novy hebben voor al deze items een goede oplossing. Zo zijn de afzuigkappen voorzien van een capaciteit van 1000 m3/uur of meer, beschikken deze over randafzuiging welke 26% meer rendement geeft en welke - tesamen met het grotere oppervlak van de afzuigkap - zorgt voor een goede wegzuiging van de kooklucht. De Novy plafond afzuigkappen beschikken verder over heldere LED verlichting (4x) en hebben een bediening door middel van een afstand bediening en/of het InTouch systeem. Met dit laatste systeem staat de afzuigkap draadloos in contact met een bijbehorende Novy inductie kookplaat. Via de bediening op de kookplaat kan vervolgens de afzuigkap worden aangestuurd.

Plaatsing

Bij het monteren van een Novy plafondunit dient een verlaagd plafond of andere praktische oplossing voor het inbouwen van de afzuigkap voorhanden te zijn. Omdat de motorunit desgewenst los te koppelen is van de afzuigkap, kan deze ook op een andere plaats in de keuken geplaatst worden. Daarmee bent u flexibel in montage en heeft u tevens de mogelijkheid de motor (de geluidsbron) op een andere locatie te plaatsen waardoor de afzuigkap in de keuken nog geluidsarmer kan functioneren.